اهمیت توجه به این صنعت آنجاست که براساس سیاستهای اقتصاد مقاومتی لازم است به گونهای برنامهریزی کنیم تا با استفاده از تولیدات با کیفیت داخلی تجربه توسعه صادرات غیرنفتی را در کشورمان هر روز بیشتر از دیروز داشته باشیم؛ نکتهای که درپی کاهش خام فروشی و واردات تجربه خواهد شد.
مجید موافق قدیری، رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور معتقد است، ایجاد زمینه افزایش تولید خوراک دام داخل کشور دستاوردهایی همچون اشتغالزایی، پویایی تولید، رشد اقتصادی و ارزآوری را به اقتصاد ایران هدیه خواهد داد، آن هم در شرایطی که حجم قابل توجهی ارز برای واردات نهادههای دامی هر سال از کشورمان خارج میشود.
قدیری تاکید کرد: 65 تا 75 درصد هزینههای تولید در فارمهای پرورش دام و طیور ایران مربوط به تامین خوراک است درحالی که افزایش تولید خوراک دام داخل کشورمان به شیوههای اصولی و نوین میتواند زمینه کاهش هزینههای تولید و بهبود محصولات را فراهم کند که همه این موارد، نکاتی برای ورود به عرصههای بینالمللی است. این مقام صنفی گفت: تولیدات صادراتمحور، نیازمند تدوین نقشه راهی منطقی با توجه به پتانسیلهای موجود در صنایع مختلف است که اگر زنجیره کاملی را طراحی کنیم، ارزش افزوده بالا و دستاوردهای منطقی اقتصاد در این زمینه میتواند موتور محرکه اقتصاد دامپروری در ایران باشد.
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان معتقد است، با درنظر گرفتن پتانسیلهای موجود ایران درصورتی که پولارزان، قوانین مناسب و منطقی و سوبسیدهای صادراتی در اختیار تولیدکنندگان خوراک دام ایران قرار گیرد، نتایجی قابل توجه در توسعه صادرات تجربه میشود که دقیقا ترجمهای از اقتصاد مقاومتی است.