دکتر هومن قصری شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از احساس زلزله در برخی مناطق استان، کمیته مدیریت بحران بهداشت و درمان کردستان تشکیل شد و موضوع آمادگی مراکز برای پذیرش مصدومان و آسیب دیدگان بررسی و در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه هنوز گزارشی از خسارت مالی و جانی زلزله اخیر در استان اعلام نشده است، افزود: هم اکنون تمامی مراکز درمانی، بیمارستانی، بهداشتی و پایگاه های فوریت پزشکی در آماده باش هستند.
دکتر قصری تاکید کرد: در صورت درخواست نیروی درمانی از سوی استان همجوار (کرمانشاه) دانشگاه علوم پزشکی کردستان آمادگی اعزام نیرو برای کمک رسانی به آسیب دیدگان احتمالی را دارد.
حسن خدابنده لو مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان نیز گفت: تمامی نیروهای امدادی این جمعیت اکنون در حالت آماده باش هستند و در صورت اعلام نیاز، این جمعیت از آمادگی کامل برای اعزام نیروهای امدادی برای کمک به آسیب دیدگان در مناطق مختلف استان برخوردار است.
زمین لرزه نسبتا شدیدی دقایقی قبل (17 و 39 دقیقه) استان کردستان را لرزاند و باعث رعب و وحشت بین مردم این استان شد و بسیاری از مردم شهرهای سنندج، بانه، کامیاران، دیواندره و سقز از ترس از منازل خود خارج شده و به خیابان ها آمدند.
به گزارش ایرنا از مرکز لرزه نگاری کشوری، مرکز این زمین لرزه شهر ازگله در استان کرمانشاه در ساعت 17 و 39 دقیقه و 56 ثانیه به بزرگی 6 ریشتر و در عمق 10 کیلومتری زمین ثبت شده است.
این زمین لرزه در 26 کیلومتری ازگله (کرمانشاه)، 38 کیلومتری نوسود (کرمانشاه) و 43 کیلومتری نودشه (کرمانشاه) روی داده و سنندج با 112 کیلومتر و کرمانشاه با 143 کیلومترنزدیک ترین مراکز استان به آن است.
هنوز از خسارت احتمالی این زمین لرزه گزارشی در دست نیست.
پیشتر در شامگاه یکشنبه 21 آبان امسال زمین لرزه 7 و 2 ریشتری در ساعت 21 و 48 دقیقه و 16 ثانیه حوالی ازگله استان کرمانشاه را لرزانده بود که در استان کردستان نیز احساس شده بود.
خبرنگار: عبدالله رحمانی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
3020/9102
مراکز درمانی استان کردستان در آمادگی کامل قرار دارند
سنندج - ایرنا - معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مراکز درمانی، بهداشتی و پایگاه های فوریت پزشکی این استان پس از وقوع زلزله ساعتی پیش، در آمادگی کامل قرار دارند.
صاحبخبر -
∎