مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی شرکت فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر گفت: عملکرد شرکت فولادمبارکه در دو محور از محورهای هشتگانه ارزیابی MAKE بسیار موفق ارزیابی شده است؛ به طوری که در محورهای «تسهیم دانش» و «فرهنگ دانش محور سازمانی» به ترتیب رتبۀ اول و دوم آسیا را به خود اختصاص داده است.
محمد ناظمی هرندی در ادامه افزود: دانشگاه صنعتی شریف زیر نظر بنیاد جهانی (MAKE) به طور رسمی از سال ۲۰۱۱ تاکنون جایزه سازمان های دانشی برتر را در کشور برگزار می کند.
وی با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه نیز از شروع این فرایند در ایران، برای ارزیابی سطح بلوغ دانشی خود در ارزیابی جایزۀ مدیریت دانش محور (MAKE) شرکت کرده است، گفت: این شرکت در تمامی دوره ها به عنوان سازمان دانشی برتر کشور شناخته شده است.
ناظمی تأکید کرد: این ارزیابیها در سه مرحله انجام میشود؛ در نخستین مرحلۀ ارزیابی که در بهمن ماه سال ۱۳۹۵ صورت گرفت، دکتر کلاوس نورث مؤسس انجمن مدیریت دانش محور آلمان و مشاور شرکتهای «لوفتانزا»، «زیمنس»، «مرسدس بنز» و... به عنوان ارزیاب بین المللی در محل شرکت فولاد مبارکه حاضر شد. در ادامه، پس از انتخاب این شرکت به عنوان یکی از پنج شرکت برتر دانشی ایران، ارزیابی مرحلۀ دوم در اسفندماه ۹۵ در سالن همایشهای صداوسیما با ارائۀ رویکردهای دانش محور شرکت توسط مدیران ارشد سازمان برگزار شد و شرکت فولادمبارکه موفق به دریافت جایزۀ برترین شرکت دانشی ایران شد و به جمع نامزدهای برترین سازمان دانشی قارۀ آسیا راه یافت.
وی خاطرنشان کرد: در مرحلۀ نهایی و پس از بررسی کمیتۀ داوران بنیاد MAKE آسیا، شرکت فولاد مبارکه موفق شد پس از رقابت با سایر سازمانهای دانشی برتر این قاره نظیر «سامسونگ»، «کاپیتال»، «تویوتا»، «تاتا» و... بهعنوان یازدهم شرکت دانشی برتر آسیا دست یابد.
ناظمی از برگزاری مراسم تقدیر از شرکتهای دانشی برتر آسیا در چین و اهدای نشان سازمان دانشی برتر این قاره در اواخر اسفندماه سال جاری از طرف بنیاد جهانیMAKE خبر داد.
وی کسب این موفقیت بزرگ را به جامعۀ صنعت کشور و همچنین به کارکنان فولاد مبارکه به عنوان ارزشمندترین سرمایۀ شرکت
تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد: فولاد مبارکه همچنان روند تعالی و دانش محوری خود را همچون گذشته ادامه دهد و قله های موفقیت در عرصه های بین المللی را یکی پس از دیگری فتح کند.
بنابر این گزارش، در پی کسب این موفقیت، وزارت صنعت، معدن و تجارت طی ارسال نامهای به مدیرعامل فولاد مبارکه از زحمات مدیریت و کارکنان شرکت در کسب این موفقیت بین المللی قدردانی کرد.
گفتنی است مؤسسۀ Teleos با همکاری شبکۀ جهانی دانش Network KNOW از سال ۱۹۹۸ اقدام به طراحی مدل MAKE Most Admired Knowledge Enterprise و برگزاری جایزۀ سازمان دانشی برتر MAKE به صورت سالانه در سراسر دنیا کرده است؛ ضمن اینکه در حال حاضر این جایزه به عنوان بزرگترین و معتبرترین مرجع ارزیابی مدیریت دانش محور شناخته میشود که مبنای هدایت هزاران سازمان از چهار قاره در بیش از ۱۳۰ کشور اعم از کوچک، متوسط و بزرگ از بخشهای خصوصی، دولتی و حاکمیتی نظیرBP ، Siemens، Tata، Samsung، Apple، Google، Dell، Deloitte، IBM،McKinsey ، Sony، Citigroup، Microsoft، HP، Yahoo، POSCO، BMW، NASA و ... است.