به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، جمال انصاری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در سومین همایش معاونین سازمان غذا و دارو، مدیران بازرسی و مدیران حقوقی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بر ضرورت مبارزه با قاچاق در ابعاد فرا ملی تاکید کرد.
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در این همایش گفت: امروزه توافق جمعی بر تاثیر قاچاق کالا و ارز بر فرآیند سلامت اجتماعی و فراز و نشیبهای اقتصادی و تولیدی بر کسی پوشیده نیست و بیشتر اختلاف نظرها و بحثها بر سر میزان این تاثیر است.
انصاری با اشاره به اینکه کنترل و پیشگیری از قاچاق به خصوص کالاهای سلامت محور از دغدغههای سازمان تعزیرات است، تصریح کرد: ما معتقدیم که در شرایط حاضر بخش چشمگیری از امکانات برای مبارزه با این پدیده بسیج شده، اما کاهش فساد و تخلف در این حوزه نیازمند عزم جدی و سازمان یافته ملی و فرا ملی دارد و مصوبات قانونگذار در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال ۹۲ نشان میدهد که برای مبارزه هدفمند نیازمند مبارزه در ابعاد فرا ملی هستیم.
انصاری با بیان این مطلب که تاثیر قاچاق کالای سلامت محور بیشتر از قاچاق سایر کالاها است، اظهار داشت: دایره شمول تاثیر قاچاق کالاهای سلامت محور مساوی با کل جمعیت کشور و بعضا جمعیت فرا ملی است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: گامهای موثری در مبارزه با قاچاق برداشته شده است، اما نتوانسته ایم آنچه مورد توقع است را محقق سازیم.
انصاری گفت: در حوزه برخورد با قاچاق کالا و ارز در ۸ ماهه سال جاری نسبت به همین بازه زمانی در سال ۹۵ شاهد رشد ۳۵ درصدی پروندههای قاچاق بوده ایم که از این تعداد رشد کمی پروندههای قاچاق سلامت محور ۱۲ درصد بوده است.
معاون وزیر دادگستری در پایان با اشاره بر لزوم روزآمدی و بازبینی قوانین گفت: در کنار تمام سازمانهایی که ضرورت همکاری با آنها وجود دارد هستیم و در این زمینه اعلام آمادگی میکنیم.
انتهای پیام/