شناسهٔ خبر: 22949437 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مولر:تا جایی که امکان داشته باشد، صعود می‌کنیم/زوله: دوم شدن هم بد نبود!

بازیکنان تیم فوتبال بایرن مونیخ نسبت به قرعه خود در لیگ قهرمانان واکنش نشان دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، کورانتان تولیسو نخستین بازیکن تیم مونیخی بود که امروز بعد از انجام مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان اروپا نسبت به رویارویی با بشیکتاش اسپور ترکیه واکنش نشان داد.

وی اظهارداشت:جو ورزشگاه‌‌های ترکیه و از جمله بشیکتاش به گونه‌ای است که شور و هیجان مرا زیادتر می‌کند.تحت این شرایط رویارویی با آنها مصافی فوق‌العاده خواهد شد.

همچنین توماس مولر، مهاجم با سابقه مونیخی نیز عنوان کرد:مسلم است که نمی‌خواهیم تحت هیچ وضعیتی در بازی خانگی گلی از حریف دریافت کنیم.در بازی خارج از خانه هم باید با گل به حریف بتازیم.بدشانس نیستیم و می‌خواهیم تا جایی که امکان دارد در این مسابقات بالا بیاییم.

همچنین نیکلاس زوله،‌مدافع ملی‌پوش و میانی تیم نیز اعتقاد داشت قرارگرفتن بایرن در رده دوم مرحله گروهی باعث شد تا در مرحله حذفی با حریفی تقریبا راحت مواجه شود.

وی عنوان کرد:فکر می‌کنم خیلی هم بد نشد که در مرحله مقدماتی در گروه خود دوم شدیم.

انتهای پیام/ش