شناسهٔ خبر: 22949396 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی خبر داد؛

تبیین نقش امام خمینی (ره) در جنگ در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مرکزی

«مصطفی مشایخی» گفت: پرداختن به نقش صنعت و فرماندهی امام راحل در جنگ تحمیلی، از مهم‌ترین و برجسته‌ترین بخش‌های مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مرکزی است.

صاحب‌خبر -

نقش صنعت و فرماندهی امام راحل برجسته ترین بخش موزه دفاع مقدس استان مرکزی است

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از اراک، «مصطفی مشایخی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی، ظهر امروز (دوشنبه) در نشست با «محمدصادق دوخایی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، با اشاره به تعداد غرفه‌های پیش بینی شده برای مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مرکزی، اظهار داشت: 42 غرفه برای موزه‌آرایی مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مرکزی پیش‌بینی شده که نقش صنعت و همین‌طور فرماندهی امام خمینی (ره) از مهم‌ترین غرفه‌های در نظر گرفته شده آن است.

وی افزود: انتقال ارزش‌ها و آرمان‌های دفاع مقدس و همین‌طور بیان کردن رشادت‌ها و دلیری‌های رزمندگان، از مهم‌ترین رسالت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است که مرکز فرهنگی بهترین راه برای نمایش این موارد است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: نشان دادن تاریخ جنگ تحمیلی در مرکز فرهنگی دفاع مقدس، راهی به منظور پیوند دادن نسل جوان و آینده با تاریخ دفاع مقدس است.

مشایخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعداد یادمان‌های شهدای گمنام در استان مرکزی گفت: در بحث یادمان‌ها، تعداد 48 نقطه یادمانی در استان داریم که بخشی از این موارد شهری و بخشی دیگر غیرشهری هستند که ضروری است برای هرکدام، پایگاه فرهنگی ایجاد و راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: یادمان بهشت زهرا اراک، یادمان نورالشهداء و یادمان شهدای گمنام مرکز فرهنگی دفاع مقدس، سه نقطه یادمانی شهری هستند که در مناسبت‌های مختلف و همین‌طور پنج‌شنبه‌های هر هفته، میزبان برگزاری مراسم‌های معنوی هستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی خاطرنشان کرد: مدیریت مسائل و موارد مربوط به یادمان‌های شهری بر عهده فرماندار شهر مربوطه است.

مشایخی با اشاره به عکس‌های جمع‌آوری شده در مرکز اسناد دفاع مقدس استان مرکزی نیز گفت: با فعالیت مرکز اسناد و مدارک دفاع مقدس استان مرکزی، نزدیک به 80 هزار عکس از رزمندگان جمع‌آوری و اسکن شده است که از این تعداد توانستیم 2 مجموعه کتاب عکس فاخر تهیه و تولید کنیم.

وی ادامه داد: در ارتباط با بحث شهید «زراستواند» از آن‌جایی که مزار مطهر ایشان در شهر قم است، بهتر است نمادی از قبر پاک ایشان و در قالب یادمان در استان مرکزی ایجاد شود.

انتهای پیام/