شناسهٔ خبر: 22947010 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

حجت‌الاسلام قرائتی:

اقامه نماز به زندگی افراد نظم می‌بخشد

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نيوز، حجت‌الاسلام محسن قرائتی ظهر امروز در دومین اجلاس استانی نماز که در کانون فرهنگی امام علی (ع) با حضور مدیران آموزش‌وپرورش استان برگزار شد، گفت: نهادینه کردن فرهنگ نماز در میان نسل جوان موجب می‌شود که این قشر از جامعه بافرهنگ اصیل اسلامی آشنا شوند.

وی افزود: نباید شرایطی را فراهم آوریم که نسل جوان از عمل صالح و انجام واجبات دور شود؛ فراهم کردن فضایی با تفکرات اسلامی و باورهای دینی از مواردی است که باید در آموزش و پرورش انجام پذیرد.

این مسئول در ادامه یادآور شد: نباید اجازه دهیم فضای مجازی و رسانه‌های ماهواره‌ای، تفکر خود را بر نسل جوان قالب کنند، افزایش آگاهی در جامعه ضروری است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه تصریح کرد: شیوه رفتار معلمان و مدرسان در مدارس در تفکر دانش‌آموزان و معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی نقش به‌سزایی دارد.

قرائتی، نقش مربی پرورشی و معلمان قرآن را مهم برشمرد و افزود: این قشر از مدرسین نباید هیچ اشتباهی را در نحوه آموزش خود به خرج دهند، چراکه دید دانش‌آموز به دین و اسلام تغییر خواهد کرد.
این مسؤول ادامه داد: لازم است خواندن قرآن در فرهنگ مسلمانان نهادینه شود، افرادی که لذت قرائت و درک قرآن را چشیده‌اند هرگز زمان خود را برای خواندن سایر کتاب‌ها نمی‌گذارند.

رئیس ستاد اقامه نماز یادآور شد: طبق آمار بررسی‌ شده پنج میلیون دانشجو در سطح کشور وجود دارد؛ آموزش و نهادینه کردن مفاهیم قرآنی و اقامه نماز در این قشر به ارتقاء روحیه مذهبی جامعه کمک خواهد کرد.

قرائتی با تأکید بر اینکه اخلاق نیک نتیجه اقامه نماز است، یادآور شد:  افرادی اقامه نماز را به‌ صورت منظم انجام می‌دهند در زندگی خود نیز دارای نظم خواهند بود.

منبع:فارس