شناسهٔ خبر: 22941378 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

امام جمعه بجنورد:

تشکل‌های دانشجویی در مقابل تهدیدها می توانند تبدیل به فرصت شوند

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: دانشجویان باید استقلال فکری خود را از دست ندهند و تشکل‌ها در مقابل تهدیدها حتی می توانند تبدیل به فرصت شوند.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به مناسبت ۱۶ آذر ماه و روز دانشجو نمایندگان تشکل ها، انجمن ها و فعالان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد با امام جمعه این استان دیدار کردند.

آیت‌الله ابوالقاسم یعقوبی نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی ضمن تبریک هفته وحدت و روز دانشجو گفت: تشکل های دانشجویی افکار را به هم نزدیک و جهت حرکت را ترسیم می کنند و جهت دهی به سمت ارزش های نظام جمهوری اسلامی را تسهیل می‌نمایند .

آیت‌الله یعقوبی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ویژگی‌های خاص زیادی دارد و در خدمت مردم عزیز است و مردم خدمات ارزشمند این دانشگاه را در حوزه بهداشت و درمان و آموزش از نزدیک لمس کرده‌اند افزود: این دانشگاه سلامت مردم را تامین می کند و امید به زندگی را رونق می دهد و حوزه کاری این دانشگاه کاملا انسانی و مردمی است.

امام جمعه بجنورد تصریح کرد: یکی از مسایلی که باید تشکل‌ها به آن دقت داشته باشند هجمه های فرهنگی استکبار است که دانشگاه‌ها را هدف قرار داده است و در نظر دارند جامعه را مصرفی بار بیاورند تا تولیدگرا نباشند.

وی یکی از سیاست‌های استکبار جهانی را تحمیل برنامه های خود به سایر کشورها دانست و تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی باید جهت دهی حساب شده ای داشته باشند و نیاز شناسی کنند ضمن اینکه تولید علم و راه‌های میانبر در تولید علم باید در دستور کار تشکل ها قرار گیرد و در کنار علم؛ فضیلت و اخلاق را نیز مد نظر قرار دهند.

آیت‌الله یعقوبی خاطرنشان کرد: شهوت و شبهه دو خطری است که دانشگاه ها را تهدید می کند و سیاست استکبار بر این اصل استوار است که باورهای اصیل دینی را فرسایش دهد و زمینه گناه آلود کردن انسان را آسان کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در پایان با بیان این مطلب که دانشجو نباید سیاست زده شود افزود: دانشجویان باید استقلال فکری خود را از دست ندهند و تشکل ها در مقابل تهدید ها حتی می توانند تبدیل به فرصت شوند.