شناسهٔ خبر: 22940230 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آناج | لینک خبر

گفت‌‌وگوی آناج با معاون سرمایه‌گذاری اداره‌‌کل میراث فرهنگی آذربایجان‌‌شرقی؛

در تبریز ۲۰۱۸ خانه‌‌های تاریخی را به هتل بوتیک تبدیل می‌‌کنیم/ ۲۸ هتل در حال ساخت طی دو سال آینده به بهره‌‌برداری می‌‌رسند

حمزه زاده گفت: تعداد۲۸ هتل در حال ساخت هستند و تا پایان سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید که بعضی از این هتل‌‌ها در پایان سال ۹۷ افتتاح خواهند شد.

صاحب‌خبر -

احمد حمزه‌‌زاده در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج درخصوص کمبود هتل و رستوران در سطح شهر تبریز اظهار داشت: این مسئله تنها به آثار تاریخی منحصر نیست، ما در سطح استان یک سری کمبودهایی داریم ولی الان با مجوزهایی که برای ساخت هتل صادر شده و هتل‌‌هایی که در حال ساخت داریم قطعا دیگر کمبود در زمینه هتل و رستوران نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ۲۸ هتل در دو سال آینده افتتاح خواهند شد، تاکید کرد: ما تعداد 28 عدد هتل در حال ساخت داریم که در دو سال آینده قابل افتتاح و بهره برداری خواهند بود و تعداد 25 هتل نیز مجوز ساخت گرفته‌‌اند و در حال طی مراحل اداری برای ساخت هستند.

معاون سرمایه‌گذاری اداره‌‌کل میراث فرهنگی آذربایجان‌‌شرقی در ادامه اذعان داشت: این 28 هتلی که افتتاح خواهند شد نزدیک سه هزار و 500 تخت به تخت‌‌های استاندارد هتل داری‌‌ها اضافه می‌‌کند، البته در درجه‌‌های مختلف که سه ستاره چهار ستاره و پنج ستاره خواهند بود و این هتل‌‌ها تلفیقی از هتل و رستوان ساخته می‌شوند.

وی از تبدیل مکان‌‌ها و خانه‌‌های تاریخی به هتل بوتیک خبر داد و عنوان کرد: به غیر از ساخت هتل یک سری خانه‌‌های تاریخی در حال طی مراحل اداری هستند تا به هتل بوتیک تبدیل شوند، در این صورت هم بافتشان حفظ می‌شود و هم کارکرد گردشگری پیدا می‌‌کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه در اصل هتل بوتیک هتل‌‌های تاریخی با چیدمان و تجهیزات سنتی هستند که ارائه خدمات خواهند کرد، توضیح داد: این مسئله اخیرا در شورای شهر مصوب شده و  همچنین در تعرفه عوارض محلی شهرداری هم آمده که خانه‌‌های تاریخی و کلا بناهای تاریخی اعم از حمام‌‌ها و خانه‌‌ها تغییر کاربری پیدا کنند و بدون عوارض به مکان‌‌های گردشگری اعم از رستوران و هتل تبدیل شوند.

وی تصریح کرد: متولی ساخت این هتل‌‌ها و رستوران‌‌های سنتی میراث فرهنگی خواهد بود منتهی از ارگان‌های دیگر نیز استعلام می‌‌شود، اگر ساخت هتل در داخل محدوده شهر ایجاد شود نقشه آن به شهرداری می‌‌رود، شهرداری بعد از نظارت و کنترل نقشه‌‌ها را به میراث فرهنگی می‌‌فرستد و این نهاد هم پروانه ساخت صادر می‌‌کند.

حمزه‌‌ زاده با اعلام اینکه نزدیک بر۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بر ردیف صندوق‌‌ها مصوب شده است، بیان داشت: طرح هایمان به بانک معرفی شده‌‌اند که در تکمیل پروژه از تسهیلات بانکی آن استفاده کنند، نظارت بر اجرا و ساخت پرژه‌‌ها و همه این اقدامات نیز در میراث فرهنگی انجام می‌‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که هتل‌‌های در حال ساخت چه زمانی به بهره‌‌برداری می‌رسند، تشریح کرد: به طور میانگین این هتل‌‌ها طبق زمان بندی که داشتیم در پایان سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید، همچنین هتل‌‌هایی که در سال ۹۷ افتتاح خواهند شد عبارتند از هتل آزادی، هتل چهار ستاره‌‌ای که در جاده ائل گولی در حال ساخت است، سه هتل در جلفا که یکی پنج ستاره، سه ستار و چهار ستاره هستند، هتل چهار ستاره در شهر بناب، یک هتل در هادی شهر و یک هتل در اسکو و سیه رود و مابقی نیز در سال ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید.

انتهای پیام/