شناسهٔ خبر: 22937053 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حماس: سفر هیات بحرینی به سرزمین های اشغالی جنایت علیه فلسطین است

تهران- ایرنا- جنبش مقاومت اسلامی (حماس) سفر هیات بحرینی به فلسطین اشغالی را محکوم و آن را جنایت در حق ملت فلسطین و مقدسات آن اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، «فوزی برهوم» سخنگوی حماس اعلام کرد که این سفر در حالی است که جنایات رژیم صهیونیستی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطین و مقدسات آن ادامه دارد و خشم جهانیان علیه اقدام اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر شناسایی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل بالاگرفته است.
وی گفت: این سفر جنایت در حق ملت و مقدسات ما به شمار می رود و احساسات مسلمانان و دوستداران فلسطین را خدشه دار کرده و باعث تشویق رژیم صهونیستی به ادامه جنایت و ریختن خون فلسطینان می شود.
سخنگوی حماس افزود :رژیم صهیونیستی نماد تروریسم، نژاد پرستی و افراط گرایی در جهان به شمار می رود و از این رو به جای عادی سازی روابط و خوب جلوه دادن چهره آن، باید این رژیم در جهان منزوی، تحریم و رسوا شود.
وی خواستار توقف فوری و جلوگیری از هرگونه اقدامی برای عادی سازی روابط و همکاری با رژیم صهیونیستی شد.
رسانه ها روز گذشته از ورود هیاتی از بحرین به سرزمین های اشغالی خبر دادند.
المیادین به نقل از شبکه 12 تلویزیونی رژیم صهیونیستی گزارش داد که هیاتی از بحرین متشکل از 24 نفر عضو انجمنی موسوم به «هذه هی بحرین» که به گفته این شبکه عرب هستند، در سفری علنی وارد سرزمین های اشغالی شدند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه شب (15 آذر) در اقدامی که سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای دنیا آن را در تضاد با قطعنامه‌های بین‌المللی دانستند، شهر قدس را به عنوان پایتخت جدید رژیم صهیونیستی معرفی کرد و دستور داد سفارت کشورش به این شهر منتقل شود.
کنگره آمریکا در سال 1995 میلادی قانونی مبنی بر «وجوب اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی»، تصویب کرد. در این قانون آمده است که «از سال 1950 میلادی، شهر قدس پایتخت اسرائیل بوده است» و رژیم صهیونیستی خواستار انتقال سفارت آمریکا به این شهر است.
با وجود اینکه این قانون الزام آور است اما بندی دارد که به رئیسان جمهوری آمریکا اجازه می دهد که «برای حمایت از منافع امنیت ملی»، انتقال سفارت را 6 ماه به تاخیر بیندازند. از همان سال تاکنون، «بیل کلینتون»، «جرج بوش»، «باراک اوباما» رئیسان جمهور پیشین آمریکا به طور منظم، انتقال سفارتخانه این کشور به شهر قدس را دو بار سال به تعویق انداختند.
اما این بار ترامپ، بر خلاف رئیسان جمهور پیشین آمریکا، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت. این اقدام با واکنش های منطقه و جهانی گسترده ای روبه رو شده است.
در پی این رویداد، سرزمین فلسطین اشغالی طی روزهای اخیر شاهد تظاهرات و اعتراضات مردمی علیه تصمیم ترامپ است.
رژیم صهیونیستی در سال 1967 میلادی، قدس شرقی را اشغال کرد و در سال 1980 در اقدامی که جامعه جهانی و از جمله آمریکا آن را به رسمیت نشناخت، قدس را پایتخت ابدی و یکپارچه خود اعلام کرد.
شبد**1480**1010
مترجم:غلامرضا رفیع**انتشار:حسن معظمی

انتهای پیام /*

نظر شما