شناسهٔ خبر: 22936229 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

بانک و بیمه

صاحب‌خبر -

افتتاح فاز دوم خانه پارسیان

با تلاش کارشناسان فناوری اطلاعات بانک پارسیان، فاز دوم «خانه پارسیان» با تکیه بر توانمندی‌های داخلی بانک راه‌اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی‌بانک پارسیان، زمانی رئیس اداره توسعه فناوری اطلاعات بانک پارسیان در این رابطه گفت: فاز دوم سامانه «خانه پارسیان» شامل نوآوری‌هایی در محیط کاربری، فعال‌سازی و غیرفعال سازی رمز یکبار مصرف پیامکی و همچنین ارائه خدمت تغییر رمز اول و دوم خدمات غیرحضوری در دسترس کاربران این خدمت قرار گرفته است. زمانی افزود‌: سامانه «خانه پارسیان» در حال حاضر رقیبی درشبکه بانکی ندارد و به عنوان نخستین سامانه مدیریت خدمات غیرحضوری بانکی کشور قادراست تمامی‌نیازهای مشتریان محترم اعم از فعال سازی، غیرفعال سازی خدمات اینترنت بانک، همراه بانک، دیجی بانک و تلفن بانک پارسیان را مرتفع ساخته و با استفاده از مکانیزم‌های زیرساختی پیچیده و هوشمند، استفاده کامل از مجموعه خدمات الکترونیک و هرآن چیزی که از طریق سامانه‌های غیرحضوری بانک پارسیان ارائه می‌شود را بدون مراجعه حضور مشتری به شعب بانک، امکان پذیر نماید. همچنین دراین سامانه تمهیداتی برای فعال سازی، تغییر رمز اول و دوم خدمات غیرحضوری مشتری برای تمامی‌درگاه‌های غیرحضوری بانک پارسیان فراهم شده است.

اعطای پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات 
به بنگاه‌های کوچک و متوسط توسط بانک آینده 

با توجه به نقش به‌سزایی که بنگاه‌های کوچک و متوسط (SME) در اشتغال‌زایی و ظرفیت‌سازی تولیدی، هم‌چنین بهبود تولید و درآمد ملی در کشور دارند؛ بانک آینده، در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»، نسبت به تأمین مالی و تقویت اقتصادی بنگاه‌های کوچک و متوسط، اهتمام نموده است.
این بانک، در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ضمن تبیین و ابلاغ برنامه‌ها و دستورالعمل تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط به کلیه شعب خود؛ علاوه بر پرداخت تسهیلات به متقاضیانی که از طریق تارگاه وزارت صنعت، معدن و تجارت (کارگروه‌ تسهیل و رفع موانع تولید استانی) معرفی شده‌اند؛ با بازاریابی مستقیم، مشتریان واجد شرایط برای راه‌اندازی و توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط را برابر ضوابط اعلام شده از سوی بانک مرکزی ج.ا.ایران، شناسایی و همراهی کرده است.
حاصل این اقدام؛ در هفت ماهه اول سال جاری، تخصیص بهینه تسهیلات، به یکصد و بیست (120) بنگاه کوچک و متوسط، بالغ بر مبلغ 000/5 (پنج هزار) میلیارد ریال با نرخ سود مصوب شورای محترم پول و اعتبار بوده است. بنگاه‌هایی که از بانک آینده تسهیلات دریافت نموده‌اند؛ در 16 استان کشور، شامل استان‌های: آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، فارس، تهران، قزوین،کرمانشاه، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی و یزد، مشغول به فعالیت هستند.
پیامد مستقیم تأمین مالی این بنگاه‌ها، افزایش یا تثبیت اشتغال واحدهای مشمول، فعال نمودن واحدهای غیر فعال، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه¬تمام تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد، بوده است.