به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از کمیته امداد خراسان شمالی؛ غلامعلی رحمانی، معاون فرهنگی کمیته امداد خراسان شمالی با اشاره به لزوم توجه بیشتر به وضعیت اقشار کم برخوردار جامعه در زمینه های فرهنگی و اعتقادی، گفت: کمیته امداد استان و حوزههای علمیه دو نهاد فرهنگی و حمایتی هستند که گسترش همکاری آنها میتواند گام مؤثری در مصونسازی قشر محروم و آسیبپذیر جامعه در بخش اجتماعی و رفاهی باشد.
وی بابیان اینکه بهرهمندی از مبانی دینی در زمینه فقرزدایی میتواند اثرات مثبتی را در خانوارهای محروم این استان به دنبال داشته باشد، تأکید کرد: توجه به مبانی فقهی و استفاده از احکام اسلامی میتواند یکی از منابع غنی در حوزه توانمندسازی نیازمندان باشد.
رحمانی به نحوه همکاری کمیته امداد خراسان شمالی و حوزههای علمیه این استان اشاره کرد و گفت: این همکاری باهدف ارتقاء دانش و بینش مددجویان و کارکنان این نهاد آغاز شده است.
معاون فرهنگی کمیته امداد خراسان شمالی یادآور شد: دستاوردهای این همکاریها در قالب اجرای طرح فلاح، برگزاری اردوها، برگزاری کارگاههای آموزشی اسلامی، فرهنگی و احکام به جامعه هدف این نهاد منتقل میشود.
رحمانی استفاده از ظرفیت طلاب خواهر و برادر را اولین راهبرد گسترش این همکاری عنوان کرد و ادامه داد: از ظرفیت طلاب خواهر برای برگزاری اردوهای دانشجویی، دانشآموزی، سالمندان و همچنین برگزاری دورههای آموزشی کارکنان خواهر استفاده میشود.
وی، از اعلام آمادگی 20 نفر از طلبههای حوزه علمیه این استان برای همکاری با کمیته امداد خراسان شمالی خبر داد و بیان کرد: این افراد پس از بهرهمندی از دورههای آموزشی بهعنوان مددکار اسلامی، یاریرسان خانوارهای محروم تحت حمایت این نهاد میشوند.
رحمانی با اشاره به جمعیت بالای زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد این استان و آسیبهای تهدیدکننده این خانوارها، افزود: حضور خواهران طلبه در کمیته امداد خراسان شمالی میتواند بخش زیادی از آسیبهای اجتماعی را حل کند.
∎