به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروز یکشنبه 19 آذر ماه 96 با افزایش 38 واحدی روی رقم 91 هزار و 198واحد ایستاد.
شاخص کل هم وزن اما با افزایش 23 واحدی عدد 17 هزار و 674 واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با افزایش 61 واحدی به رقم 98 هزار و 816 واحد دست یافت.
شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش یک واحدی به رقم 64 هزار و 780 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش 237 واحدی عدد 194 هزار و 209 واحد را به نمایش گذاشت.
امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با افزایش دو واحدی روی رقم یک هزار و 18 واحد ایستاد.
براساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکتهای پالایش نفت اصفهان با 90 واحد، پالایش نفت تهران با 29 واحد و های وب با 26 واحد افزایش بیشترین تاثیرمثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکتهای هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با 46 واحد، سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با 20 واحد و معدنی و صنعتی گل گهر با 19 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.
به گزارش فارس، ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از 162 میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن 633 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 62 هزار و 2 نوبت داد و ستد بود.
طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکتهای قند مرودشت، سخت آژند، سیمان کردستان، سرمایهگذاری توسعه و عمرام کرمان، پتروشیمی زاگرس، اوراق مشارکت تبریز، اوراق اجاره شرکت واسط مالی اردیبهشت دوم در نماد صایتل از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت داروسازی شهید قاضی متوقف شد.
به گزارش فارس، امروز در بازار 2 بورس تهران که به معاملات درونگروهی سهامداران عمده اختصاص دارد، اندکی بیش از 4 میلیون سهم معادن منگنز ایران به ارزش کمتر از 2.5 میلیارد تومان، کدبهکد شد. بیش از 3.5 میلیون سهم ایران ترانسفو به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده با معاملات کدبهکد مواجه بود و در نماد صندوق قابل معامله درآمد ثابت کمند نیز بیش از 9 میلیون واحد سرمایهگذاری به کدهای درونگروهی مدیر صندوق منتقل شد.
بر اساس این گزارش امروز بازار سهام در حالی با افت حجم معاملات سهام در اغلب نمادهای معاملاتی و معاملاتی متعادل مواجه بود که گروه خودروییها با غلبه عرضه بر تقاضای سهام از سوی معاملهگران اغلب حقیقی، در محدوده صفر تابلو و دامنه نوسان منفی قیمتها نوسان کرد.
در گروه پالایشیها اما انتظار برای تعدیل سود از محل قیمت فرآوردههای نفتی و درعینحال تعیین قیمت ارز دولتی در لایحه بودجه 97، باعث شده تا این گروه همسو با حمایت صندوقهای توسعه و تثبیت بازار، شاهد اقبال معاملهگران حقیقی و شکلگیری صف خرید ناپایدار در این گروه باشند.
به گزارش فارس، تقدیم لایحه بودجه پیشنهادی دولت به مجلس در روز جاری در حالی باعث شد که اغلب معاملهگران با بررسی منابع و مصارف دولت برای سال آینده دست به عصا در تالار شیشهای قدم بردارند که بررسی دخل و خرج کشور در این لایحه پیشنهادی حاکی از رشد حدود 12 درصدی پیشبینیها نسبت به سال آینده دارد.
این در حالی است که دولت در لایحه پیشنهادی خود سهم درآمد حاصل از واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی را در مجموع معادل 6 هزار و 150 میلیارد تومان برآورد کرده که در این بین منابع حاصل از واگذاری سهام و حقوق مالی و نیروگاههای متعلق به دولت و اموال و داراییهای شرکتهای دولتی را به مبلغ یک هزار و 220 میلیارد تومان و منابع حاصل از واگذاری شرکتهای دولتی را 4 هزار و 880 میلیارد تومان پیشبینی کرده است.
منابع حاصل از فروش سهام شرکتهای دولتی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی نیز در این لایحه 50 میلیارد تومان پیشبینی شده است.
انتهای پیام/ب
∎