شناسهٔ خبر: 22917591 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترافیک سنگین شامگاهی در آزاد راه های البرز و جاده کرج-چالوس

کرج-ایرنا-مدیر راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای البرز شامگاه شنبه وضعیت ترافیک را در آزاد راه تهران-کرج- قزوین و کرج- چالوس سنگین تا نیمه سنگین اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

عباس صفری لحظاتی پیش در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بار ترافیک در خط شمالی تهران- کرج از محدوده گرمدره تا پل فردیس و در آزاد راه کرج- قزوین در محدوده پل فردیس تا مهرویلا سنگین است.
وی ادامه داد: در خط جنوبی آزاد راه قزوین- کرج از محدوده شهر جدید هشتگردشهرستان ساوجبلاغ تا پل حصارک و پل شهید سلطانی کرج بار ترافیکی سنگین گزارش شده است.
صفری خاطر نشان کرد: محور کرج- چالوس در محدوده سد امیر کبیر و تونل تکاور شاهد بار ترافیکی نیمه سنگین و پر حجم هستیم.
استان البرزدارای یکهزارو 450 کیلومتر، آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است، 18 درصد ترافیک راه های کشور در البرز است.
7410/ 6155 خبرنگار:مژگان السادات سجادی**انتشاردهنده:محمدعزیزپور

انتهای پیام /*