ایران آنلاین / سید رحیم سیدپور با اشاره به وضعیت بیمارستان شهید بهشتی نوشهر و گلایه برخی مراجعان از کمی تعداد پزشکان متخصص در آن اظهار کرد: بیمارستان شهید بهشتی نوشهر یک بیمارستان عمومی است و حوزه تعهدات سازمانی آن چهار بخش داخلی، اطفال، زنان و زایمان و عمومی به شمار می رود و در مابقی رشتههای تخصصی نیز به فراخور امکانات و توانمندیهایی که دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشته باشد و بستری که شبکه بهداشت شهرستان و مسئولان بتوانند فراهم کند می تواند پزشک متخصص جذب و بکارگیری کند.
وی افزود: در بیمارستان شهید بهشتی نوشهر به جز این چهار رشته، طی سالهای گذشته با همت مسئولان وزارت بهداشت و درمان بستر بخشهایی چون چشم، گوش و حلق بینی، بیماریهای عفونی، قلب، ارتوپدی، روانپزشکی و جراحی مغز و اعصاب فراهم شد اما از آنجایی که ممکن است برای دانشگاه علوم پزشکی زمینه استقرار تمامی این رشتهها در تمامی ایام سال فراهم نباشد ممکن است در بعضی فواصل زمانی برخی از این رشتههای تخصصی در بیمارستان وجود نداشته باشد و نبود این رشتههای تخصصی به معنای کوتاهی و قصور مسئولان درمانی شهرستان نیست.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر تصریح کرد: به دلیل اینکه سازمان تشکیلاتی برای جذب این نوع رشتهها ندارد و برای دانشگاه علوم پزشکی نیز ممکن است مقدور نباشد که پزشکان متخصص را برای نوشهر در همه ایام فراهم کند عملاً ممکن است در برههای از زمان پزشک متخصص در بیمارستان نوشهر وجود نداشته نباشد.
سیدپور با بیان اینکه با توجه به کم بودن تعداد جراحان مغز و اعصاب در کل مازندران، جراح مغز و اعصاب در نوشهر فعال نیست اما متخصص داخلی مغز و اعصاب وجود دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخشهایی چون عفونی، گوش و حلق و بینی هفتهای یک روز در کلینیک تخصصی مشغول مداوای بیماران هستند همچنین زمینه فعالیت متخصصان عفونی و مغز و اعصاب و ارتوپد و سایر رشتهها همانند جراحی عمومی، زنان و زایمان نیز در بیمارستان نوشهر مهیا است.
وی تاکید کرد: با توجه به حضور این دسته از پزشکان در مجموعه درمانی شهرستان نوشهر، بالغ بر 95 درصد نیازمندی های درمانی شهرستان در همین شهر قابل برطرف شدن است و نیازی نیست بیماران به خارج از شهرستان مراجعه کنند.
این مسئول اضافه کرد: طی سال های گذشته به دلیل مشکلاتی که در برنامههای استخدامی دولت وجود داشته است این امکان برای استخدام برخی پزشکان در نوشهر فراهم نشد و پزشکانی که در سالهای اخیر در این بیمارستان حضور داشتند، بخش قابل توجهی از آنان طرحی و ضریبکار بودند که این دسته بعد از اتمام تعهد سازمانی به شهر مورد علاقه خود مراجعه کردند از سویی و به طور طبیعی نیز این پزشکان به شهرهایی می روند که از نظر درآمدی نیز تامین شوند.
سیدپور گفت: بخشی از نیازمندیهای همکاران نیازمندیهای درآمدی است که در شهرهای بزرگ این امکان فراهم است و پزشکان متخصص در شهرهای کوچکی مانند نوشهر با جمعیت کم تمایلی برای ماندن ندارند.
وی افزود: برای رفع این مشکل نیاز است مسئولان عالی وزارت بهداشت و درمان و نمایندگان مجلس برای استخدام پزشکان متخصص فعالتر عمل کنند تا زمینه ماندگاری آنان در بیمارستانهای شهرهای کوچک بیشتر شود./ ایسنا