شناسهٔ خبر: 22906517 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

رییس پژوهشگاه رویان تغییر کرد

خبرگزاری شبستان: رییس جهاددانشگاهی طی حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، رییس جهاددانشگاهی طی حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.


دکتر حمید رضا طیبی رییس این نهاد، طی حکمی دکتر عبدالحسین شاهوردی را به عنوان سرپرست پژوهشگاه رویان منصوب کرد.


در متن این حکم آمده است:
"احتراماً، ضمن عرض تبريك بمناسبت ميلاد حضرت رسول اكرم(ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) و نظر به تعهد، سوابق و تجربه ارزنده شما در جهاددانشگاهي، جنابعالي را بعنوان سرپرست پژوهشگاه علوم سلولي جهاددانشگاهي (رويان)منصوب مي‌نمايم.
با توجه به نقش پژوهشگاه رويان به مثابه ظرفيتي بزرگ و مهم در انجام فعاليت‌هاي علمي و فناورانه در سطح ملي و بين‌المللي و الگوسازيهاي موفق در راستاي تحقق آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي، انتظار مي‌رود در تعاملي سازنده و مبتكرانه با همكاران، مسئولين، صاحبنظران و نخبگان كشور، ضمن ظرفيت‌‌سازيهاي نوين، موجبات بهره‌گيري هر چه بيشتر از فرصت‌هاي موجود در تداوم و توسعه افتخارآفرينيهاي رويان را فراهم آوريد.
رجاء واثق دارد در سايه لطف الهي و تلاش جهادگرانه شما، جايگاه بلند پژوهشگاه رويان رفيع‌تر گشته و نام آن مركز فاخر علم و پژوهش و خدمتگزاري هر چه تابناكتر خواهد درخشيد.
مزيد توفيقات شما را از درگاه الهي مسئلت دارد."

دکتر شاهوردی هم اکنون عضو هیات امنای جهاددانشگاهی است و در کارنامه کاری این متخصص جنین شناسی، سالها عهده دار بودن مسوولیت معاونت پژوهشی و آموزشی رویان و فعالیت در این حوزه از بدو شکل گیری و تاسیس پژوهشگاه به چشم می خورد.


همچنین، دکتر طیبی در نامه ای جداگانه از تلاش ها و خدمات دکتر حمید گورابی در زمان تصدی مسوولیت ریاست پژوهشگاه رویان تقدیر و تشکر کرد.


گفتنی است؛ پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی هشتم خرداد ماه سال 1370 به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارایه خدمات درمانی به زوج‏های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده ياد دكتر سعيد كاظمي آشتياني و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد.


این پژوهشگاه در سال‏های 1377 و 1387 به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاه‏های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه 1388 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.