شناسهٔ خبر: 22902135 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان: قدس متعلق به مردم مظلوم فلسطین و آرمان جهان اسلام است

استان‌ها > لرستان - مدیر کل آموزش و پرورش لرستان تصمیم تحریک آمیز و نابخردانه رئیس جمهور امریکا در اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسرائیل اعلام جنگ آشکار ترامپ با جهان اسلام عنوان کرد و گفت : قدس متعلق به مردم مظلوم فلسطین و آرمان جهان اسلام است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین لرستان، خدانظر دریکوند در این پیام افزود : مسجدالاقصی نخستین قبله گاه مسلمانان و بخش جدایی ناپذیر هویت اسلامی و اصالت مردم مظلوم و ستم دیده فلسطین است.

وی ضمن محکومیت این اقدام و اعلام همبستگی با مردم فلسطین خاطر نشان کرد : مردم مسلمان ایران با تاسی به آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره ) و منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و سیاست های مدبرانه دولت تدبیر و امید بر این آرمان تاریخی تاکید کرده و دفاع از مظلومان جهان بالاخص مردم مظلوم و ستم دیده فلسطین را وظیفه و رسالت انقلابی خود می داند.

 

46

 

برچسب‌ها: