
به گزارش ایرنا، در این تجمع که پس از نماز جمعه در صحن حرم حضرت زینب(س) برگزار شد، صدها شهروند از کشورهای سوریه، فلسطین، عراق، و دیگر کشورهای اسلامی اعتراض خود را با شعارهای ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی اعلام کردند.
شرکت کنندگان دراین تجمع اعتراضی دربیانیه ای اعلام کردند که قدس پایتخت جایی غیر از کشور فلسطین نخواهد بود و فلسطین و قدس محور همه امور کشورهای اسلامی و نه فقط عربی است.
دراین بیانیه آمده است که امروز نیازمند وحدت اسلامی بزرگ و حقیقی برای ایستادن در برابر این تجاوز خطرناک آمریکایی هستیم که برخلاف همه قوانین و عرف بین المللی است.
جمهوری اسلامی ایران امروز مانند همیشه به فضل الهی و اندیشه رهبر و جهاد فرزندان آن برای دفاع از امت اسلامی و امور سرنوشت ساز آن به ویژه موضوع فلسطین آماده است و امروز درکنار ارتش سوریه و مقاومت اسلامی بدون هیچ تردید و کوتاهی درمقابل تروریسم ایستاده است.
آمریکا و همپیمان های آن برای پاره پاره کردن امت اسلامی از طریق تحریک انگیزه های نژادی و یا مذهبی و ایجاد فتنه میان مسلمانان و یا حمایت از تروریسم وهابی تکفیری تلاش می کنند.
امروز همه تلاش های آمریکا و همپیمان های آن با شکست روبه رو شده است و امروز چیزی جز موضوع کهنه شده انتقال سفارت از تل آویو به قدس اشغالی در دست ندارد.
نهادها و گروه های دینی، سیاسی و اجتماعی منطقه زینیبه این جنایت زشت درحق ملت فلسطین و امت های عربی و اسلامی محکوم و برایستادگی خود درکنار برادران فلسطینی خود برای دفاع از آرمان های آن ها و آزادسازی خاک فلسطین بویژه قدس تاکید کردند.
به گزارش ایرنا، شهر قدس که مسجد الاقصی نخستین قبله مسلمانان را در خود جای داده، بخش لاینفک فلسطین بوده و یکی از مهم ترین اماکن سه گانه مقدس اسلامی به شمارمی آید و از جایگاه و اهمیت ویژه ای نزد مسلمانان برخوردار است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد تا کنون مجموعا هشت قطعنامه در مورد قدس صادر کره است که در این قطعنامه ها بر حفظ نظم و امنیت قدس و محافظت از مقدسات و پرهیز از هتک حرمت مقدسات و شکنجه و آزار ساکنان قدس تاکید شده است و در آن ها هرگز قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته نشده است.
اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه ها و معاهده های بین المللی است.
قدس شرقی از نظر قطعنامه های سازمان ملل اراضی اشغال شده محسوب می شود و اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه های بین المللی است.
شورای امنیت سازمان ملل در دسامبر سال میلادی گذشته قطعنامه ای تصویب و تاکید کرد که 'هیچ تغییری در مرزهای قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بیت المقدس به رسمیت شناخته نخواهد شد، مگر این که طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند.'
کنگره آمریکا در 23 اکتبر 1995 طرح انتقال سفارت آمریکا به قدس را تصویب کرد اما دولت های مختلف آمریکا از آن زمان تاکنون از اجرای این مصوبه کنگره امتناع کرده اند اما دونالد ترامپ در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وعده داده بود که این مصوبه را اجرا کند.
با وجود مخالفت های گسترده جهانی و منطقه ای، رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه(15 آذرماه) تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت این کشور از تل آویو به قدس اعلام کرد.
خاورم**6116 *شبس*1488 * انتشار دهنده: بهمن بامداد**