شناسهٔ خبر: 22895518 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

امام جمعه بندرعباس:

اهانت‌ها را برای مرزبانی از قانون تحمل می‌کنم/ قانون‌شکنی ریشه اختلافات است

امام جمعه بندرعباس با اشاره به ساخت‌و‌سازهای غیرقانونی در ساحل بندرعباس گفت: تمام اهانت‌ها را برای مرزبانی از قانون تحمل می‌کنم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته شهرستان با تأکید بر اینکه بسیاری از نابه‌سامانی‌ها در جامعه با اجرای صحیح قانون از بین خواهد رفت، اظهار داشت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران در خصوص قانون، مطالب فراوانی بیان‌ کرده‌اند، بنابراین من به جوانان سفارش می‌کنم کتاب کلمات قصار امام راحل را مطالعه کنند.

وی در اشاره به سخن گهربار امام راحل مبنی بر اینکه، اختلافات از طریق قانون‌شکنی‌ها ایجاد می‌شود، افزود: روزی که گفتند امام جمعه بندرعباس به کارگران آلومینیوم المهدی اهانت کرده، هیچ کس از بین نمازگزاران این حرف را تکذیب نکرد، آیا من گفتم بروید به من ربطی ندارد؟ حتی صدا و سیما هم مستند این موضوع را پخش کرد و دفتر من نسبت به این موضوعات، بی‌تفاوت است.

امام جمعه بندرعباس تصریح کرد: سنگر امام جمعه در استان هرمزگان خالی است و نماز جمعه نیز در این استان مدافع ندارد.

آیت‌الله نعیم‌آبادی متذکر شد: اخیراً در کنار بازار ماهی‌فروشان تجمع شده و اسم مرا برده‌اند، بدانید من هیچ نفعی از این موضوع نمی‌برم، دادستان کل با این سازه مخالف است، باید بدانید که من در استان هرمزگان مرزبان قانون هستم اما اهانت می‌شنوم، جز من چه کسی باید مرزبان قانون باشد؟

وی در ادامه با اشاره به سفر چند میلیون نفری مردم ایران به استان هرمزگان برای دیدن و لذت بردن از دریا و ساحل تصریح کرد: من اهانت را تحمل می‌کنم تا مرزبان قانون باشم، اگر قانون رعایت شود من مشکلی ندارم، باید حق مردم ادا شود.

امام جمعه بندرعباس ادامه داد: در قضیه ساخت بازار ماهی‌فروشان، استاندار، شهردار وقت و هر مسؤولی که سکوت کرد، مقصر است، وگرنه من در مقابل بی‌قانونی ایستاده‌ام و تا آخر هم خواهم ایستاد.

حجت‌الاسلام نعیم‌آبادی اضافه کرد: بنا بر نظر دادستان کل کشور، ساخت این بازار نه تنها خلاف قانون بلکه خلاف بیّن قانون است، آن وقت در فضای مجازی منتشر می‌کنند که امام جمعه در برابر قانون ایستاده و ضدقانون است، در حالی که من در برابر بی‌قانونی ایستاده‌ام، این بی‌قانونی‌ها به مملکت ضربه می‌زند.

*ساخت بازار ماهی‌فروشان بندرعباس مصادف است با برگزاری مراسم ترحیم قانون

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان مطرح کرد: دعواها، اختلافات و سروصداها به این دلیل است که نمی‌دانند جای این اقدامات در نماز جمعه نیست، آنچه من می‌گویم طبق قانون است، دادستان کل کشور گفته که احداث این ساختمان خلاف بیّن قانون است، بنابراین اگر ساخته شد باید مراسم ختم ترحیم قانون را برگزار کنیم.

آیت‌الله نعیم‌آبادی خطاب به مسؤولان گفت: اگر احداث این سازه قانونی است، پس چرا سه سال مردم را معطل کرده‌اید؟ خواهش می‌کنم هرکس نسبت به من اعتراض و یا انتقاد دارد به دفتر من مراجعه کند، داد و بی داد و سر و صدا در تجمع‌های مختلف به دور از تقوا است.

وی تأکید کرد: همانطور که مردم طرفدار قانون هستند، مدیران نیز باید با تأسی از این رفتار مردم، طرفدار قانون باشند.

* جهان عرب نمی‌خواهد در مقابل استکبار ایستادگی کند

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه آمریکا مقصر نیست، بلکه رژیم آل‌سعود، اردن آمریکایی و مصر مقصر است، گفت: اسرائیل با تسلیم شدن در برابر مقاومت تعداد اندک بچه‌های حزب‌الله، نشان داد که قدرتی ندارد، اسرائیل در برابر حزب‌الله دست تسلیم بالا برد و آتش‌بس اعلام کرد.

آیت‌الله نعیم‌آبادی با بیان اینکه جهان اسلام نه اینکه نمی‌تواند، بلکه نمی‌خواهد در برابر استکبار بایستد، افزود: باید بر کشورهایی که نمی‌خواهند ریشه ظلم و فساد در منطقه و جهان نابود شود نفرین فرستاد.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران ثابت کرد که تنها با مقاومت می‌توان در برابر ظلم و ستم ایستاد و سربلند بود، افزود: به فرموده مقام معظم رهبری، 25 سال آینده، رژیم منحوس صهیونیستی نابود خواهد شد، آنچه معظم‌له بفرمایند پایانش حتمی است، اما در صورتی که مقاومت بیشتر شود زمان نابودی رژیم صهیونیستی نیز کوتاه‌تر خواهد شد.

امام جمعه بندرعباس در پایان آمریکا را دشمن سرسخت جهان اسلام معرفی کرد و با تأکید بر اینکه امروز، دشمنی بالاتر از آمریکا، اسرائیل و آل‌سعود در منطقه و جهان نیست، تصریح کرد: امت جهان اسلام تنها با اتحاد، همبستگی و وحدت کلمه می‌تواند در برابر دشمنی‌ها و توطئه‌های استکبار مقاومت کند.

انتهای پیام/ذ