به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک مرکز انگلیسی که مجموعهای از آزمونهای ایمنی را روی شارژرهای قلابی آیفون موجود در بازار انگلیس انجام داده است، اعلام کرد با وجود قیمت پایین شارژرهای قلابی آیفون در مقایسه با نمونه اصلی، ممکن است استفاده از این شارژرها منجر به جراحتهای شدید یا مرگ کاربران شود.
بر اساس آزمایشات بنیاد خیریه Electrical Safety First، 98 درصد از شارژرهای مورد آزمایش میتوانند منجر به بروز آتشسوزی یا برق گرفتگی شوند. در واقع از بین 50 برند مورد آزمایش تنها یکی از آنها تمام آزمونها را با موفقیت سپری کرد و یک سوم آنها در تمام آزمونها مردود شدند.
سازمان امنیت محصولات مصرفی آمریکا موسوم به Underwriters Laboratory نیز سال گذشته 400 نمونه از شارژرهای تقلبی محصولات اپل را مورد آزمایش قرار داد و 99 درصد از این محصولات در آزمایشات این سازمان مردود شدند. همچنین این سازمان 14 نمونه از محصولات قلابی اروپایی را نیز مورد آزمایش قرارداد و تمام این محصولات در تمام آزمایشات انجام گرفته، مردود اعلام شدند.
بیشتر بخوانید: آیا باید پس از شارژ، شارژر را از برق کشید؟
بر اساس این تحقیقات شارژرهایی که از فروشگاههای متفرقه یا حراجهای اینترنتی خریداری میشوند، به احتمال زیاد قلابی هستند و کاربران را با خطر جدی برق گرفتگی روبهرو میکنند.
شرکت اپل آخرین گوشیهای هوشمند خود شامل iPhone X و iPhone 8 را با قابلیت شارژ بیسیم عرضه کرده است، اما تا کنون شارژر بیسیم اختصاصی این گوشیها را تولید و ارائه نکرده است. با وجود این بسیاری از شرکتهای متفرقه اقدام به تولید و عرضه این نوع شارژرها کردهاند.
عواقب خطرناک استفاده از یک شارژر برای چند گوشی
هر دستگاه الکترونیکی شارژر مخصوص به خود دارد، اما آیا استفاده از آن شارژر برای دستگاهای الکترونیکی دیگر کار درستی است؟
هر شارژر برای تنها یک تلفن
تلفن های میلیونی که خاموش می شوند و کاربر دیگر نمی تواند آنها را روشن کند، دلیل این موضوع استفادهاز شارژر با آمپر بالاتر و شارژر های غیر اصل است.
گوشی چند میلیونی خود را به خطر نندازید، یک شارژر غیر اصل می تواند می تواند باعث باد کردن باطری تلفن شما شود، گاهی اوقات نه تنها شارژر های تقلبی بلکه استفاده از شارژر تبلت برای تلفن های هوشمند هم باعث این موضوع می شود.
استاندرادی که شما باید آن را بشناسید
در هنگام خرید شارژر باید حتما به این نکته توجه شود که شارژر خریداری شده حتما مطابق استاندارد UL باشد، این استاندارد به این معنا است که آزمایشات لازم برای جلوگیری از گرم شدن زیاد از حد آنها انجام شده، در هنگام استفاده از شارژر نکته مهمی که باید به آن توجه شود آمپری است که شارژر تولید میکند.
آمپر بیشتر خرابی زودتر
هر چه مقدار آمپر بیشتر باشد برق بیشتری تولید میشود، برای مثال شارژر یک تبلت اندرویدی ممکن است توانایی تولید ۲ آمپر را داشته باشد اما شارژر یک تلفن هوشمند ۱ آمپر تولید میکند، کسانی که از یک رام قدیمی به یک رام جدید کوچ میکنند شاید این مشکل برایشان پیش آمده باشد که بعد از تعویض رام، گوشی آنها دیر شارژ شود که در این شرایط زود نباید تصمیم به خرید باتری یا شارژر نمایند.
منبع: رکنا/ کلیک
انتهای پیام/