شناسهٔ خبر: 22893511 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

تشکیل جبهه مخالفان سیاسی دولت پاکستان علیه برادر نواز شریف

پس از اعلام حکم نهایی دادگاه پاکستان مبنی بر علنی شدن گزارش تحقیقاتی قضایی درباره ماجرای درگیری خونین نیروهای پلیس و فعالان سیاسی حزب تحریک عوامی در لاهور، آص علی زرداری از رئیس حزب تحریک عوامی حمایت کرده و خواستار استعفای فوری شهبازشریف برادر نوازشریف از مقام سروزیری ایالت پنجاب شدند.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین / آصف علی زرداری رئیس جمهوری پیشین پاکستان و سرپرست حزب مردم به عنوان دومین حزب عمده سیاسی و رهبر نمایندگان احزاب مخالف دولت در پارلمان که این روزها مواضع سختی علیه حزب مسلم لیگ نواز به ویژه شخص نواز شریف پس از سلب صلاحیت وی از سوی دادگاه عالی، اتخاذ کرده است با سفر به شهر لاهور و دیدار با طاهر القادری رئیس حزب تحریک عوامی، ضمن همبستگی با قربانیان درگیری تابستان سال 2014 در شهر لاهور گفت که دولت ایالت پنجاب باید از دستور دادگاه مبنی بر علنی کردن گزارش تحقیقات قضایی ماجرای کشته شدن فعالان حزب طاهر القادری را اجرا پیروی کند.

زرداری و القادری در نشست مطبوعاتی مشترک خود، خواستار استعفای شهباز شریف سروزیر ایالت پنجاب شدند. به عقیده آنان، شهبازشریف برای جلوگیری از درگیری و تهاجم پلیس به معترضان اقدامی نکرده به همین دلیل وی ضمن استعفای از مقام خود باید در دادگاه جوابگوی این ماجرا باشد.

زرداری با تأکید بر این که بی توجهی دولت و کوتاهی آنان دیگر قابل تحمل نیست گفت در صورت عدم مشاهده مواضع مثبت در این خصوص از سوی دولت، به خیابان ها ریخته و دست به تظاهرات و تحصن می زنیم.

این در حالی است که ائتلاف ها و اتحادهای مشترک احزاب پاکستان تا برگزاری انتخابات آتی این کشور رواج دارد، به عنوان مثال روزهای اخیر اخباری مبنی بر اتحاد حزب مسلم لیگ نواز شریف و حزب مردم برای جلوگیری از تشکیل حکومت تکنوکرات ها در این کشور همزمان با نزدیک شدن فصل انتخابات مجلس پاکستان در رسانه ها منتشر شد.

گفتنی است انتخابات سراسری مجلس پاکستان قرار است ماه ژوئیه - تیرماه - سال آینده میلادی در سراسر کشور برگزار شود و از هم اکنون احزاب مختلف سیاسی در این کشور خود را آماده شرکت در این انتخابات می کنند.

نمایندگان هر دو پارلمان ملی پاکستان یعنی مجلس ملی و سنا، به همراه چهار مجلس استانی یا مجالس ایالتی که شامل سند، پنجاب، خیبرپختونخواه و بلوچستان رئیس جمهوری این کشور را با رأی‌گیری انتخاب می‌کنند؛ که حدوداً تعداد این نمایندگان به یکهزار و 100 نفر می‌رسد.

انتخابات مجلس در این کشور  به این دلیل اهمیت دارد که با رای نمایندگان رئیس جمهوری و نخست وزیر برای مدت پنج سال برگزیده می شوند.

 

 

/ایرنا