شناسهٔ خبر: 22891707 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

متخصص گوارش عنوان کرد

مواد غذایی‌ای که باعث پیشگیری از بروز سرطان خواهد شد

متخصص گوارش گفت: تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که بیشتر سیر می‌خورند کمتر به بیماری‌های سرطان در ناحیه مری، معده و روده بزرگ مبتلا می‌شوند.

صاحب‌خبر -

عباسعلی محرابیان فوق تخصص گوارش در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در خصوص رژیم مناسب برای پیشگیری از بروز سرطان گفت: رژیم غذایی ضد سرطان روش مهمی در جهت کاستن از خطر ابتلای به سرطان است که می توان با استفاده روزمره از این مواد تا حدودی از خطر ایجاد سرطان کاست.

وی ادامه داد: انجمن سرطان امریکا بطور مثال مصرف روزانه پنج نوبت سبزی و میوه و مصرف مقادیر متناسب مواد غذایی دیگر را که بتواند وزن مناسب را حفظ کند توصیه می کند. از طرف دیگر محققین برخی مواد را در جهت پیشگیری از سرطان موثر می دانند.

این متخصص گوارش در خصوص مصرف سیر و کاهش بروز سرطان گفت: سیر مطالعاتی نشان داده است که افرادیی که بیشتر سیر میخورند کمتر دچار انواع مختلف سرطان می شوند خصوصا در دستگاه گوارش ( مری-معده و روده بزرگ).

وی گفت: بنظر می رسد مواد موجود در آن از فعالیت و اثر مواد دیگر ایجاد کننده سرطان جلوگیری می کند.معلوم نیست چه مقدار از این ماده باید استفاده شود ولی بنظر می رسد که یکعدد سیر در روز کافی باشد.

محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی،توت سیاه ،تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید می شوند و رادیکالهای آزاد نامیده می شوند را خنثی کنند افزود: این رادیکال‌ها می‌توانند به سلول‌های بدن صدمه بزنند.

وی در پایان گفت: مواد موجود در این میوه‌ها همچنین از رشد و انتشار سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند.پس اگر میخواهید از فواید این میوه‌ها در پیشگیری و ممانعت از پیشرفت سرطان استفاده کنید روزانه یک مشت پر از آنها میل کنید.

انتهای پیام/

نظر شما