به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، به نقل از سایت خبری کمیته امداد امام خمینی (ره)، علیمحمد ذوالفقاری در همایش تجلیل از طرحهای اکرام و محسنین با اشاره به اینکه کمیته امداد محل رجوع نیازمندان است، اظهار داشت: ترویج احسان و نیکوکاری در جامعه بهمنظور تأمین منابع مالی مورد نیاز برای خدمترسانی به جامعه هدف کمیته امداد و نهادینه شدن فرهنگ کمک به همنوعان از رویکردهای این نهاد در حوزه مشارکتهای مردمی است.
وی بیان کرد: مناسبتهای مختلف در طول سال از جمله جشنهای عاطفهها و نیکوکاری در کنار ستفاده از ظرفیتهای مردمی در حوزه خدمترسانی به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد باهدف مشق مهربانی و نیکوکاری در جامعه برگزار میشود تا نسل جوان، نوجوان و نونهال جامعه نیز درس خیرخواهی و نیکوکاری را تمرین کرده و یاد بگیرند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کار خیر و انفاق رابطهای دوطرفه است که هم خیر و هم نیازمند از ثمرات و آثار آن بهرهمند می شوند، ادامه داد: خیری ماندگارترین صفت برای انسان است و لذت کمک به یتیم و همنوع بیشتر از بهرهای است که نیازمند از آن میبرد چراکه کمک کردن به دیگران مایه آرامش روحی و روانی فرد کمککننده را فراهم میکند.
وی با اشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد این است که همه مردم در حوزه محرومیتزدایی دغدغه داشته باشند و هر قشر، صنف و خانواده فقرای مجموعه خود را پوشش دهند، گفت: مشارکت خیران در برنامههای فقرزدایی و کمک به نیازمندان مطابق با تواناییهای افراد خیر از رویکردهای دیگر حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد است.
ذوالفقاری تعامل با مؤسسات خیریه را بهمنظور همافزایی در ارائه خدمت به نیازمندان جامعه را از رویکردهای مهم این نهاد در حوزه مشارکتهای مردمی عنوان کرد و افزود: تلاش میکنیم با تعامل مؤثر و هماهنگ با مؤسسات خیریه گفتمان واحدی در حوزه محرومیتزدایی و فقرزدایی از طریق همافزایی کمیته امداد و مؤسسات خیریه فراهم شده و پیام واحدی در حوزه کمک به نیازمندان از طرف این نهاد و مؤسسات خیریه به مردم داده شود.
وی اعتمادسازی را یکی از شاخصهای مهم فعالیتی کمیته امداد در حوزه مشارکتهای مردمی و سایر بخشها اعلام کرد و افزود: خیران بزرگترین ثروت کمیته امداد و شرکای این نهاد در حوزه محرومیتزدایی محسوب میشوند و تلاش این نهاد در این است با تبدیل مشارکت خیران در برنامههای کمیته امداد به خدمت ماندگار و اثربخش به نیازمندان اعتماد خیران افزایش یابد.
وی ادامه داد: جابهجایی ساختمان کمیته امداد، شفافیت در خدمترسانی و اطلاعرسانی صحیح، سریع و صریح فعالیتهای کمیته امداد و ایمنسازی صندوقهای صدقات در اعتمادسازی که مسیر راهبردی کمیته امداد در بخشهای مختلف بوده، انجام شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه در هشت ماهه امسال خیران بیش از یک هزار و 230 میلیارد تومان در قالب طرحهای مختلف به نیازمندان کمک کردهاند، گفت: از مجموع کمک خیران به نیازمندان از طریق کمیته امداد در هشت ماهه امسال، 90 میلیارد تومان برای کمک به زلزلهزدگان استان کرمانشاه و یک هزار و 140 میلیارد تومان نیز برای کمک به نیازمندان بوده است.
وی از همکاری 10 میلیون خیر در قالب طرحهای اکرام ایتام و محسنین، صدقات، زکات و مناسبتهای خاص ازجمله جشنهای نیکوکاری و عاطفهها، برنامههای ماه رمضان با کمیته امداد خبر داد و افزود: کمکهای خیران در بخشهای مختلف صد درصد برای نیازمندان و جامعه هدف کمیته امداد هزینه میشود.
ذوالفقاری توسعه مشارکت الکترونیکی خیران در برنامههای کمیته امداد را از راهبردهای اصلی این نهاد در حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد اعلام کرد و گفت: زیرساختهای لازم برای افزایش مشارکت غیرحضوری و الکترونیکی خیران در برنامههای کمیته امداد ازجمله دستگاههای خودپرداز بانکها در سراسر کشور، سامانههای پرداخت غیرحضوری از طریق تلفن همراه و نرمافزارهای متعدد فراهم شده و تلاش میکنیم تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه 80 درصد از مشارکت نقدی خیران در برنامههای کمیته امداد الکترونیکی شود.
انتهای پیام/
∎