رضائیان، دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه رازی در گفتوگو با خبرنگار
خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه روز دانشجو به عنوان یک روز ارزشمند برای این قشر است، بیان کرد: این روز فرصت مناسبی است که تشکل های دانشجویی خصوصأ تشکل های انقلابی نگاهی به عملکرد چندساله ی اخیر خود داشته باشند.
رضائیان در ادامه افزود: متأسفانه در سالهای اخیر مراسمات بزرگداشت روز دانشجو رفته رفته به صورت مراسماتی خالی از مفاهیم ضداستکباری و هرآنچه که بخاطر آن روز 16آذر روز دانشجو نام گرفت، درآمده است.
دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه رازی در ادامه گفت: این درحالیست که روزهایی چنین ارزشمند که به خون جوانان وطن گلگون شده اند، فرصت بسیار گرانبهایی برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی توسط تشکل های انقلابی هستند.
وی عنوان کرد: بعضی از تشکلهای انقلابی در این راستا تلاش کرده و عملکرد نسبتأ خوبی هم داشتهاند؛ اما این تلاش ها هرگز کافی نبوده و نیاز به همراهی و هم صدایی تمامی تشکل ها دارد.
رضائیان با ابراز تأسف بیان کرد: بسیاری از تشکلهایی که در دانشگاه مشغول فعالیت هستند به مسائلی پرداخته اند که اولویت کشور و درد مردم نبوده است و همین مسأله باعث کاهش نفوذ و اثرگزاری آن ها در بین مردم شده است.
دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه رازی ادامه داد: تشکلهای دانشجویی باید نسبت به دردهای مردم حساس باشند و به عنوان قشر آگاه و پیشتاز برای رسیدگی به این دردها چاره اندیشی و مطالبه کند.
وی افزود: تشکلها باید بار دیگر با ترویج گفتمان انقلابی اسلامی دانشجوها و توده مردم را با خود همراه کنند.
رضائیان یکی از گفتمانهای انقلاب اسلامی را عدالتخواهی خواند و تصریح کرد: زبان عدالتخواهی، زبان مشترک بین تمامی دانشجویان است؛ تشکلهای دانشجویی انقلابی باید به خود بیایند و با این زبان با دانشجویان سخن بگویند و آنها را فارغ از هرگونه جهت گیری سیاسی با خود همراه کنند.
دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه رازی گفت: همه با هم علیه ظلم، بی عدالتی، اشرافی گری، فساد و رانت خواری مبارزه کنند.
وی ادامه داد: تنها و تنها از این راه است که تشکلها میتوانند پرچم عدالتخواهی را در جای جای کشور مقدسمان به اهتزاز درآورند.
رضائیان تصریح کرد: مبادا با سکوت تشکلهای انقلابی روزی فرا برسد که مردم جمهوری اسلامی را در تحقق عدالت اجتماعی و رسیدن به جامعه بی طبقه ناکارآمد بدانند.
دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشگاه رازی تشریح کرد: یکی دیگر از گفتمانهای انقلاب اسلامی استکبارستیزی و مبارزه با نظام سلطه است.
وی تأکید: مبادا به واسطه سهل انگاری در ترویج این گفتمان روزی فرا برسد که دانشجویی که در سال1332 فریاد استکبارستیزی را با خونش سرداد و در 13 آبان 58 با تسخیر سفارت آمریکا انقلابی بزرگتر از انقلاب 57 رقم زد، شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را تحجر و افراطی گری بداند.
رضائیان در پایان اضافه کرد: همچنان که کم و بیش چنین زمزمههایی به گوش میرسد و این باید برای ما یک زنگ خطر باشد.