شناسهٔ خبر: 22875615 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

/لطفا چهارشنبه برود/یک استاد درس خارج فقه و اصول:

مساجد، ظرفیت مهمی برای ایجاد وحدت میان آزادی‌خواهان هستند

خبرگزاری شبستان: یک استاد درس خارج فقه و اصول بر لزوم نگاه گسترده‌تر به موضوع وحدت، تاکید کرد و گفت: بهتر است با استفاده از ظرفیت مهم مساجد و با گسترش آموزه‌های دینی وحدت را میان تمام آزادی‌خواهان جهان ایجاد کنیم.

صاحب‌خبر -

آیت‌الله سیدمحمد امین خراسانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه نام‌گذاری «هفته وحدت» از سوی نظام جهموری اسلامی ایران به معنای هدایت توجه‌ مردم به وحدت، انسجام، همسویی و همدلی است، همچنان که اسلام، دین وحدت و یکپارچگی است، گفت: وحدت به این معنا است که جدای از برخی مسایل اختلافی و احترام به باورهای هر مذهبی، مشترکات را محور همگرایی قرار دهیم و بتوانیم دشمن را در تحقق اهداف اختلاف‌انگیزش ناکام کنیم.

 

وی افزود: پیروزی اخیر جریان مقاومت در سوریه و عراق و نابودی حکومت ساختگی داعش، در سایه وحدت و همدلی شیعه و سنی در عراق، ایران، سوریه و برخی دیگر از کشورهای اسلامی حاصل شد، همچنان که سردار قاسم سلیمانی در پیامی به یکی از اهل سنت سوریه، از او برای همکاری در مسیر پیروزی بر داعش سپاس‌گزاری کرد.

 

این استاد درس خارج فقه و اصول، خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان مهم‌ترین پایگاه توحیدی، باید منادی وحدت باشند و سخنرانان در این خانه‌های خدا همگان را به انسجام، همدلی و اتحاد دعوت کنند و از دودستگی و تفرقه پرهیز کنند.

 

خراسانی درباره بیان برخی مسایل اختلافی در مساجد و حسینیه‌ها با تمسک به موضوع تبری از دشمنان اهل‌بیت (ع)، اظهار کرد: سخنرانان و ستایشگران در مراکز دینی به نام دفاع از حریم ولایت، سخنی بر زبان نیاورند که موجب دودستگی و تفرقه میان مذاهب اسلامی شود.

 

وی با بیان اینکه هموطنان باید موضوع همدلی و وحدت را میان خود نیز رعایت کنند، گفت: مساجد باید از ورود به مسایل جناحی و حزبی دوری کنند که اگر گویندگان به مسایل سیاسی و حزبی در این خانه‌های خدا دامن بزنند دامنه آن در سایر مراکز دینی و فرهنگی کشور نیز گسترده می‌شود.

 

امام جمعه سابق شهر ری، اضافه کرد: مسئله وحدت، امر فراگیری است و پیروان هر یک از مذاهب اسلامی از جمله شیعیان باید اول از همه، وحدت را در میان خود رعایت کنند و دوم اینکه، میزان تحمل دیگران را نیز در خود تقویت کنند، بنابراین تمرین وحدت در میان خود، مقدمه اتحاد با پیروان سایر ادیان و مذاهب است.

 

خراسانی بر لزوم نگاه گسترده‌تر به موضوع وحدت، تاکید کرد و گفت: بهتر است وحدت را میان تمام آزادی‌خوهان جهان از بستر مساجد و با گسترش آموزه‌های دینی ایجاد کنیم، زیرا بسیاری از افراد، خواهان مبارزه با گردنک‌شان جهانی و پیروان آنان در سراسر جهان هستند.‌

 

 

 

نظر شما