شناسهٔ خبر: 22873095 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

کمک ۲۲ میلیارد تومانی خیران زنجانی به نیازمندان

مدیر کل کمیته امداد استان زنجان از مشارکت ۲۲ میلیارد و ۳۸ میلیون تومانی خیران زنجانی در برنامه‌های اجرایی این نهاد در هشت‌ماهه امسال خبر داد.

صاحب‌خبر -

هدایت صفری با اشاره به اینکه باهم افزایی کمک‌های خیران و منابع داخلی این نهاد خدمات مؤثری به جامعه هدف ارائه می‌شود، گفت: مشارکت خیران در برنامه‌های اجرایی کمیته امداد موجب می‌شود نیاز موجود در خانوارهای مددجویی تحت حمایت این نهاد به خدمت اثربخش به آن‌ها در بخش‌های مختلف تبدیل شود .

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از مشارکت ۲۲ میلیارد و ۳۸ میلیون تومانی خیران زنجانی در برنامه‌های اجرایی این نهاد در هشت‌ماهه امسال خبر داد و گفت: مشارکت خیران زنجانی در قالب طرح‌های صدقات، اکرام ایتام، محسنین، جشن عاطفه‌ها، برنامه‌های ماه رمضان، مراکز نیکوکاری و زکات به‌منظور کمک به خانوارهای مددجویی تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان در برنامه‌های اجرایی این نهاد در هشت‌ماهه امسال انجام‌شده است .

وی با اشاره به اینکه خیران زنجانی در برنامه‌های اجرایی کمیته امداد استان زنجان در هشت‌ماهه سال گذشته ۱۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان مشارکت کرده بودند، افزود: مشارکت خیران زنجانی در برنامه‌های اجرایی کمیته امداد استان زنجان در هشت‌ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۵ درصد افزایش داشته است .

صفری بابیان اینکه برنامه پیش‌بینی‌شده در حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان زنجان در هشت‌ماهه امسال ۲۱ میلیارد و ۵۱۵ میلیون تومان بوده است، ادامه داد: با مشارکت مطلوب خیران زنجانی در برنامه‌های اجرایی کمیته امداد استان زنجان برنامه پیش‌بینی‌شده در حوزه مشارکت‌های مردمی این نهاد در این استان در هشت‌ماهه امسال ۱۰۲ درصد محقق شده است.