شناسهٔ خبر: 22868042 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

دستگیری اعضای باند سرقت در چوار

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام گفت: در پی اعلام شکایت تعدادی از روستاییان و عشایر بخش چوار مبنی بر وقوع چند فقره سرقت احشام، موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از  ایلام؛ سرهنگ حمید فتاحی با اشاره به اقدامات شبانه روزی پلیس اظهار کرد: ماموران واحدهای اطلاعات و تجسس انتظامی بخش چوار با همکاری خوب مردم و با اسفاده از توان اطلاعاتی شبکه منابع خبری توانستند در کمترین زمان ممکن باند سارق حرفه ای احشام را شناسایی کنند.

وی افزود: پلیس با اخذ نیابت قضایی در یک عملیات غافلگیرانه و سریع باند سارق احشام را در مخفیگاه شان دستگیر کرد.

سرهنگ فتاحی در ادامه یادآور شد: در این عملیات پلیسی یک باند سارق حرفه ای ۲ نفره دستگیر و تعداد ۱۵ راس بز و مقادیری اموال سرقتی کشف که با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی بعدی تحویل مرجع قضایی شد.

وی با تاکید بر سرعت عمل و دقت بالای پلیس بیان داشت: سرعت و دقت بالای پلیس فرصت فکر کردن و اجرای نقشه های بعدی سارقان برای خروج احشام و اموال مسروقه از منطقه را حذف کرده و احشام و اموال سرقتی به مالباختگان عودت داده شد.

سرهنگ فتاحی ارزش ریالی کشفیات این باند را بالغ بر۱۵۰ میلیون ریال تخمین زد و گفت: عودت اموال مردم به آنها و دیدن لبخند رضایت مردم بالاترین هدیه به پلیس است.

وی در پایان از اعتماد مردم به پلیس قدردانی کرد و گفت: بنابر اعترافات سارقان بیشتر اماکن و اموالی مورد دستبرد قرار می گیرند که فاقد تجهیزات ضد سرقت و فاقد نگهبان هستند لذا از مردم عزیز تقاضا دارم به هشدارها و توصیه های پلیس توجه ویژه داشته و برای پیشگیری از سرقت از تجهیزات ایمنی و نگهبان استفاده کنند.

 

انتهای پیام/ع

اعضای باند سرقت در چوار دستگیر شدند