به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام فرهاد رهبر در آستانه روز دانشجو آمده است: 16 آذر، یادآور فداکاری، رشادت و حریت دانشجویانی است که در راه مقابله با استبداد، استکبار و خفقان دوران رژیم طاغوت، با خون خود نقطه عطفی را در راه استقلال خواهی و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند.
وی گفت: این فریاد استکبار و استعمارستیزی، الگو و نماد جاودان آزادی خواهی ملتی است که توانست با رهبری و هدایت داهیانه امام راحل، رژیم فاسد طاغوت را برای همیشه از صحنه روزگار محو کند و امروز استمرار این فرهنگ ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار است که دانشجویان و جوانان آگاه توانستند راه را بر مستکبران و تکفیریان ببندند.
رهبر تصریح کرد: بی تردید دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و با همان روحیه حق طلبی، پرسشگری و دانش اندوزی می تواند آینده توام با موفقیت کشور را تضمین کند، از همین رو انتظار می رود دانشجویان با بهره گیری از مبانی اصیل اسلامی و با تاسی از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در جهت برآورده شدن اهداف، برنامه ها و رفع نیازهای جامعه گام بردارند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانشجوی 16 آذر که دانشجویان مدافع حرم نیز با ایثار و گذشت خود آن خاطره را عمق بخشیده و جاودانه کردند، گفت: آنها در راه مبارزه با جریان های تکفیری به شهادت رسیدند، این روز را به دانشجویان کشور به ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم و امیدوارم با تقبل مسئولیت بیشتر به ارتقای کیفی علمی کشور توجه داشته باشند و از خداوند منان توفیق و بهروزی عزیزان را مسالت دارم.
۱۶ ماه آذر که در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز دانشجو نام گرفته است، همه ساله به یاد سه دانشجوی شهید دانشگاه تهران در واقعه 16 آذر 1332 گرامی داشته می شود.
در 16 آذر ماه 1332 نیروهای ارتش رژیم شاه به دانشجویان دانشگاه تهران به دلیل سفر ریچارد نیکسون نایب ریاست جمهوری وقت آمریکا به ایران تظاهرات اعتراض کرده بوده اند حمله کردند و سه دانشجوی به نام های مصطفی بزرگنیا ، احمد قندچی هوادار و مهدی شریعترضوی را در داخل دانشگاه به شهادت رساند.
فراهنگ **9022**1055
خبرنگار:رقیه نوری *انتشاردهنده : زینب کارگر
فرهاد رهبر: دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه هستند
تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه هستند و حضور آنان در عرصه های مختلف آینده موفقیت آمیز کشور را تضمین می کند.
صاحبخبر -
∎