صاحبخبر - به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب روز سه شنبه در آیین بهره برداری از یکی از این واحد ها که به صورت نمادین در روستای دولت آباد این شهرستان برگزار شد، در گفت و گو با ایرنا گفت: هر کدام از این واحدها 60 مترمربع زیربنا دارند و برای هر کدام در مجموع 350 میلیون ریال از منابع امدادی و خیران اعتبار هزینه شده است.
رسول بخشی افزود: امسال 23 واحد مسکن مددجویی ساخته و تحویل مددجویان میاندوآب شده است.
وی بیان کرد: 10 واحد دیگر نیز در این حوزه در حال ساخت است که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب نیز در مراسم آغاز عملیات اجرایی 2 باب مدرسه روستایی به ایرنا گفت: این مدرسه ها هر کدام در قالب 6 کلاس درس در روستاهای کردنشین این شهرستان شامل 'قبانکندی' و 'ابراهیم آباد' ساخته می شود.
جلال پورمیرزا افزود: مدرسه دوره اول متوسطه روستای 'ابراهیم آباد' در زمینی به مساحت پنج هزار و 300 متر مربع که از سوی اهالی روستا اهدا شده است، در حدود 400 مترمربع زیربنا ساخته می شود.
وی اظهار کرد: زمین موردنیاز برای مدرسه 6 کلاسه ابتدایی روستای 'قبانکندی' هم پنج هزار متر مربع مساحت دارد که از سوی اهالی اهدا شده و در 400 متر زیر بنا ساخته می شود.
پورمیرزا گفت: در مجموع برای ساخت این مدارس 12 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است که 30 درصد آن توسط اهالی و 70 درصد نیز توسط دولت تامین می شود.
وی اضافه کرد: اکنون 12 باب مدرسه در میاندوآب در دست ساخت است که هنرستان کشاورزی شهر باروق و مدرسه 6 کلاسه روستای حاجی بهزاد در دهه فجر به بهره برداری می رسد.
پورمیرزا گفت: 30 درصد مدارس میاندوآب فرسوده و دارای بافت قدیمی است که 20 درصد این مدارس در روستاها قرار دارد.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب با بیان اینکه به رغم وضعیت اقتصادی موجود چرخ نوسازی مدارس می چرخد، اظهار کرد: با شتاب برای نوسازی مدارس تلاش می کنیم و پیگیر نوسازی مدارس و بهسازی آنها هستیم.
وی با ابراز امیدواری از مساعدت اولیای دانش آموزان و خیران در نوسازی مدارس گفت: امید است مهر ماه سال آینده شاهد افتتاح این مدارس باشیم.
وی همچنین در خصوص برخی نامه های منتشره در شبکه های اجتماعی میاندوآب مبنی بر اخذ وجه از دانش آموزان، اظهار کرد: هیچ مدیر مدرسه ای حق دریافت وجه از دانش آموز را ندارد مگر اینکه در کارگروه های پرورشی، آموزشی و رفاهی و مادی انجمن اولیاء مدارس تصویب شود که بابت ارتقای کیفیت آموزشی مدرسه، صرفا از اولیا متمکن مالی با صدور قبض مبالغی اخذ شود.
پورمیرزا اضافه کرد: مدیران مدارس چنین حقی ندارند و در صورتی که قبوضی مبنی بر اخذ پول از دانش آموزان بابت خرید برگه امتحانی، پرداخت قبض های مدارس و یا تعمیر رایانه ها صادر شده باشد، ممنوع است.
وی همچنین در رابطه با سامانه گرمایشی مدارس شهرستان گفت: اجرای سامانه حرارت مرکزی در 20 مدرسه شهرستان به پیمانکار واگذار شده که متاسفانه به اتمام نرسیده است، ولی از منابع داخلی مشکل سه مدرسه شامل مدارس روستاهای 'تپه رش'، 'خیرآباد' و شهدای 'کوی رابری' را برطرف کردیم و در بقیه مدارس به وسیله بخاری های تابشی مشکل گرمایشی دانش آموزان رفع شد.
پورمیرزا بیان کرد: از سال گذشته بخاری های چکه ای در مدارس بدون گاز شهرستان جمع آوری شده و سامانه گرمایشی آنها تابشی و بخاری دارای کاربراتور استاندارد است.
شهرستان میاندوآب با بیش از 277 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است.
9871/2093 ** خبرنگار: زین العابدین شیخی ** انتشار: صابر چهرقانی
∎