شناسهٔ خبر: 22843742 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

رقابت 17 گروه نمایشی در چهارمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولین کویر

گروه فرهنگی: معاون امور توانبخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌جنوبی گفت: 17 گروه نمایشی معلولان از چهار استان در چهارمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولین کویر با یکدیگر رقابت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، جمیله رضازاده،معاون امور توانبخشی اداره‌کل بهزیستی خراسان‌جنوبی، امروز13 آذرماه، در افتتاحیه چهارمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولین کویر اظهار کرد: برای این جشنواره از 29 اردیبهشت‌ماه فراخوان داده شده است.
وی افزود: در 15 تیرماه 102 متن رسیده به دبیرخانه این جشنواره، مورد ارزیابی قرار گرفت که از این تعداد 56 متن انتخاب شد و به مرحله بازبینی راه یافت.
دبیر چهارمین جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولین کویر ادامه داد: از بین 56 متن، 17 نمایش انتخاب شد که به مرحله نهایی رسید و در طول جشنواره، نمایش داده خواهد شد.
رضازاده یادآور شد: استان‌های یزد، خراسان‌رضوی، کرمان و خراسان‌جنوبی در این جشنواره شرکت می‌کنند.
گفتنی است؛ نمایش‌های این جشنواره تا 17 آذرماه در سالن علامه فرزان اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و سالن گلبانگ بیرجند به نمایش درخواهد آمد.