به گزارش افکارنیوز،
∎
گاو واگیو پیوسته ماساژ داده میشود، تا عضلاتش قدرت خود را از دست ندهند و کوچک نشوند و هنگام پختن طعم خود را حفظ کنند. علوفه ای که این گاو با آن تغذیه می شود حاوی مواد مغذای مختلفی است که اشتهای گاو را باز می کند.
گوشت این گاو پیش از پختن با چربی بز و
شیر گوسفند عمل آوری میشود و یک نوع سرکه ویژه نیز به
گوشت گاو ژاپنی اضافه میشود که یک شیشه این سرکه حدود 250
یورو قیمت دارد . شرکت ژاپنی تحویل غذای گوچیکورو یک سینی چوبی به شکل گاو و پر شده از استیک های مختلف گوشت واگیو را با قیمت 2600
دلار (بیش از 10 میلیون تومان) عرضه می نماید.