شناسهٔ خبر: 22838517 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

در طبس؛

مرحله منطقه ای پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم قوه قضائیه آغاز شد

خبرگزاری شبستان: مرحله منطقه ای پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم قوه قضائیه با شرکت ۲۱۶ نفر و به میزبانی شهرستان طبس آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند،‌ استاندار خراسان جنوبی شامگاه (۱۲ آذر) در مراسم افتتاحیه این مسابقات در شهرستان طبس با تاکید بر اینکه، قرآن کریم، محور وحدت مسلمانان است،‌ گفت: امروز قاریان و حافظان قرآن وظیفه دارند تا نسل جوان جامعه را به سمت قرآن و معارف دین رهنمون کنند.

 

محمد مهدی مروج الشریعه با تقدیر از برگزاری این دوره از مسابقات به میزبانی شهرستان طبس،‌ از مدیران و مردم خواست در تصمیم گیری های خود به دستورات و فرامین قرآنی توجه کنند.

 

وی بر تدبر در آیات الهی تاکید کرد و با اشاره به گسترش وسایل ارتباط جمعی، بر کنترل والدین در استفاده از گوشی تلفن همراه تاکید کرد.

 

همچنین حجت الاسلام یدالله وحدانی نیا معاون فرهنگی دادگستری خراسان جنوبی هم در این جلسه از جضور استان های خراسان رضوی، جنوبی، سیستان و بلوچستان،‌یزد،‌هرمزگان و کرمان در این مسابقات خبر داد و گفت: ۲۱۶ نفر متسابق خانم و آقا در این دوره از مسابقات در رشته های قرائت،‌تحقیق، مفاهیم، ترتیل، حفظ و اذان شرکت کرده اند.

 

وی از حضور نفرات برتر هر رشته در مسابقات کشوری خبر داد و افزود: بقعه متبرکه امامزاده حسین بن موسی الکاظم (علیه السلام) در شهرستان طبس موجب شد که میزبانی این دور از مسابقات به خراسان جنوبی واگذار شود.