
به گزارش ایرنا، رقابت های گروه A دسته 85 کیلوگرم از ساعت 23:30 به وقت ایران با حضور 12 وزنه بردار آغاز شد که البته علیموف ازبکستانی از حضور در مسابقات انصراف داد.
رستمی که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدید بود و حتی حضورش در این پیکارها با ابهاماتی همراه بود حرکات یک ضرب خود را با وزنه 170 کیلوگرم آغاز کرد اما به دلیل شدت مصدومیت در حرکات دو ضرب نتوانست وزنه 174 کیلوگرم را بالای سر ببرد.
این دلاور مرد کرمانشاهی در حرکات سوم وزنه 174 کیلوگرم را بالای سر برد و مدال نقره را به گردن آویخت.
در این دسته پرز مندز دارنده مدال طلای جوانان پان آمریکن از کشور شیلی با بلند کردن وزنه های 163، 171 و 175 کیلوگرم مدال طلا را به گردن آویخت و آنتونیو پیزولوتا از ایتالیا با 162 کیلوگرم مدال برنز حرکات یک ضرب با کسب کرد.
اما علی میری دیگر نماینده ایران در این دسته دو مرتبه نتوانست وزنه 155 کیلوگرمی را مهار کند اما بار سوم این وزنه را بالای سر برد و در جدول مسابقات باقی ماند و در حرکات یک ضرب در رده هفتم قرار گرفت.
کیانوش رستمی در حرکات دو ضرب کار خود را با وزنه 212 و علی میری نیز با 193 کیلوگرم کار خود را آغاز می کند.
رستمی دارنده دو مدال طلا و یک نقره قهرمانی جهان و یک طلا و یک نقره بازی های المپیک رکوردار حرکت دو ضرب با 220 کیلوگرم و مجموع 396 کیلوگرم در جهان است.
رستمی در آخرین رکورد گیری تیم ملی در بابلسر حضور نیافت، اما در بازی های المپیک ریو با 179 کیلوگرم در یک ضرب، 217 کیلوگرم در دوضرب و مجموع 396 کیلوگرم مدال طلا گرفت.
پیکارهای وزنه برداری قهرمانی سال 2017 جهان از 6 تا 14 آذر ماه در شهر آناهیم لس آنجلس آمریکا برگزار می شود.
ورزشی**1067**3404**خبرنگار: رضا رمضانی**انتشار: محسن اسماعیلی