شناسهٔ خبر: 22832582 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیرآموزش و پرورش به مناسبت روزجهانی معلولان :

فرصت های برابر آموزشی و فرهنگی برای همه دانش آموزان فراهم است

تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی معلولان گفت: به دلیل حساسیت آموزش افراد کم توانان ذهنی و جسمی با تشکیل سازمان آموزش و پرورش استثنایی ، فرصت های برابر آموزشی و فرهنگی برای تمامی دانش آموزان در کشور فراهم شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از آموزش و پرورش ، سیدمحمد بطحایی فرارسیدن 12 آذر روز جهانی معلولین را به دانش آموزان با نیازهای ویژه و خانواده آنان تبریک گفت ، اظهار کرد: تفاوت های فردی از واقعیات و زیبایی های خلقت بوده و نهاد آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد اجتماعی برای تحقق عدالت آموزشی باید نسبت به این واقعیت هستی حساس باشد.
وی گفت: نهادی که میزبان بیش از 13 میلیون دانش آموز است به خوبی واقف است که برخی از مخاطبان از شرایط جسمی و روانی خاص برخورداراند و برای ارائه خدمات مطلوب آموزشی و پرورشی باید عوامل موثر بر آموزش ایشان از جمله تربیت معلم، برنامه درسی، فضای آموزشی و ... تغییراتی ایجاد کرد.
بطحایی بیان کرد: در نهاد آموزش و پرورش کشور سازمان آموزش و پرورش استثنایی تشکیل گردیده تا فرصت های برابرآموزشی و فرهنگی را برای این عزیزان فراهم کند.
در سال های اخیر با حمایت‌های دولت تدبیر و امید زمینه رشد و تعالی آموزش و پرورش دانش آموزان با نیازهای ویژه بیش از پیش فراهم شده به شکلی در حوزه توسعه فضاهای آموزشی، ارائه خدمات حمایتی، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و ارائه خدمات با کیفیت آموزشی موفقیت‌های بزرگی حاصل شده است.
وزیرآموزش و پرورش گفت: همچنین تأکید بر رویکرد آموزش تلفیقی و فراگیر عزم جدی در کاهش مشکلات ایاب و ذهاب معلولین و ارتقاء آگاهی والدین در خصوص روش‌های تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه از برنامه‌های اساسی سازمان آموزش و پرورش استثنایی بوده که رضایت والدین و مربیان را به دنبال داشته است .
بی شک در این موفقیت‌های بزرگ معلمان و خانواده‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه سهم بسزایی دارند که بدین وسیله از زحمات ایشان تشکر و قدردانی می شود.
بطحایی اظهار کرد: اینک در راستای شعار روز جهانی معلولین مبنی بر «حرکت به سوی جامعه پایدار و انعطاف پذیر برای همه» امید است تمامی سازمان‌های مرتبط با حوزه معلولین با هماهنگی یکدیگر در خصوص اهتمام به ارائه خدمات فرهنگی به این بخش از جامعه سعی وافر مبذول داشته تا زمینه تحقق عدالت اجتماعی در جامعه اسلامی بیش از پیش فراهم شود .
روز جهانی معلولین از سال ۱۹۹۲ که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام شد، هر ساله در 3 دسامبر برابر با ۱۲ آذر برگزار می‌شود. هدف از تعیین این روز ارتقاء رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولیتهای مختلف؛ و افزایش آگاهیهایی بوده است که می‌بایست از مسئله پیوستن افراد معلول در تمامی جنبه‌های سیاسی؛ اجتماعی؛ اقتصادی و فرهنگی زندگی منتج شود.
به گزارش ایرنا هم اکنون تعداد یک میلیون و 300 فرد معلول در کشور وجود دارد که از این تعداد افزون بر 123 هزار نفر در سازمان آموزش و پرورش استثنایی مشغول به تحصیل هستند.
فراهنگ 1417 ** 1823 خبرنگار: سید مهدی حسینی ** انتشار: طاهره نبی اللهی

انتهای پیام /*