شناسهٔ خبر: 22824729 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

گزارش فارس از برگزاری مراسم اهدای بزرگترین جایزه علمی مسلمانان

جایزه مصطفی به ۲ دانشمند ترکیه‌ای و ایرانی اهداء شد/ ستاری: مسلمانان هیچگاه از علم برای کشتن انسان‌ها استفاده نکردند

مراسم اهدای جایزه مصطفی (ص) صبح امروز با حضور مسئولان علمی کشورمان و دانشمندان خارجی در تالار وحدت برگزار شد و این جایزه به ۲ دانشمند ترکیه‌ای و ایرانی تعلق گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مراسم اهدای جایزه مصطفی صبح امروز در تالار وحدت برگزار شد که در این مراسم سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، غلامعلی حداد عادل، محمد مهدی زاهدی، پرفسور سمیعی، سعید سرکار و جمعی از دانشمندان کشورهای خارجی حضور داشتند.

در این مراسم که در تالار وحدت تهران برگزار شد جایزه بزرگ مصطفی به سامی ارول گلنبه دانشمند ترکیه‌ای از حوزه فناوری اطلاعات و محمد امین شکراللهی از بخش عمومی تعلق گرفت.

* جایزه مصطفی(ص) یک جایزه مردمی است

در ابتدای این مراسم مهدی صفاری‌نیا دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه این جشنواره حاصل به ثمر نشستن تلاشی ٢ ساله است گفت: جایزه مصطفی (ص) یک جایزه مردمی است و جمعی از شایستگان جهانی برای شراکت در آن دعوت شده‌اند.

دبیر شورای سیاتگذاری جایزه مصطفی خاطر نشان کرد: بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به همت اصحاب علم و فناوری ماموریت خود را حمایت از جایزه قرار داده است تا با ارائه این جایزه از الگوهای علم و فناوری تجلیل کند الگوهایی که همت شایسته‌ای را در ایفای مسئولیت اجتماعی تصویر می‌کند.

وی در زمینه فعالیت‌های دانشجویی و دانش آموزی در جشنواره مصطفی (ص) تصریح کرد: بنیاد قصد دارد با تبین گفتمان علم و فناوری در حوزه دانشجویی زمینه را برای حضوز دانشجویان خلاق فراهم کند، برگزاری ٢ دوره از جشنواره نور در حوزه دانش آموزی و نشست‌های تخصصی از جمله فعالیت‌های مهمی هستند که می‌توانند در آینده به رفع چالش‌های موجود بپردازند.

صفاری‌نیا تصریح کرد: هم افزایی علمی سبب رشد قابل توجه علم و فناوری می شود و جایزه مصطفی (ص) فرصت بسیار مناسبی برای هم افزایی میان ملل اسلامی است.

* فراخوان جایزه مصطفی (ص) به بیش از هزار دانشمند مسلمان

در ادامه مراسم، حسن ظهور دبیر کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه بنیاد علم و فناوری مصطفی به منظور توسعه شبکه علمی و پویایی تعاملات بین‌المللی ایجاد شده است، گفت: این بنیاد به 363 مؤسسه و سازمان علمی و 1622 دانشمند جهان برای حضور در دومین دوره جایزه مصطفی اعلام فراخوان کرد که 1241 اثر از 31 کشور دنیا تا دی‌ماه سال 95 به دبیرخانه جایزه مصطفی ارسال شد و در نهایت به مرحله داوری راه یافت که پس از ارزیابی آثار 2 دانشمند انتخاب شدند.

* مسلمانان هیچگاه از علم برای کشتن انسان‌ها استفاده نکردند

همچنین سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این مراسم گفت: امروز به نام نامی پیامبری گرد هم آمدیم که خداوند متعال او را رحمت للعالمین قرار داد و او در زندگی و دوران نبوتش دشمنی را سرسخت‌تر از جهل و جهالت ندانست.

وی افزود: مسلمانان هیچگاه در دوران طلایی سلاحی برای کشتن زودتر انسان‌ها نساختند و به دنبال کمال و آرامش جسم و روح بودند، مسلمانان به دنبال علم نافع بودند و آن علم از مغزهای متفکر جوشیده است.

ستاری گفت: جهان اسلام اکنون از حضور جوانان پرشماری سود می‌برد که سرشار از خلاقیت هستند و می‌توانند راه‌های جدید ایجاد کنند و وظیفه همه ماست که به این جوانان مؤمن اعتماد کنیم زیرا سلامت، امنیت و رفاه بشر جز با تعامل با این دانشمندان برجسته محقق نمی‌شود.

انتهای پیام/