شناسهٔ خبر: 22822567 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

آئین اعطای جایزه مصطفی(ص) آغاز شد

گروه جامعه: دومین آئین اعطای جایزه مصطفی(ص) امروز ۱۲ آذرماه، با حضور شخصیت‌های علمی جهان اسلام آغاز بکار کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دومین آئین اعطای جایزه مصطفی(ص) امروز ۱۲ آذرماه، در تالار وحدت تهران با حضور شخصیت‌های علمی جهان اسلام آغاز بکار کرد.
این مراسم با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، حجت الاسلام والمسلمین محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، مهدی صفاری‌نیا، دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) و ... در حال برگزاری است.
 در این مراسم از آقای ارول گلنبی، دانشمند ترکیه‌ای که با مدلسازی ارزیابی عملکرد سیستم‌های کامپیوتری اثر خود را ارائه داده بود و محمدامین شکراللهی از ایران با ارائه اثری در زمینه کدهای رهرو به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند، تجلیل به عمل می آید.
فراخوان دومین دوره جایزه مصطفی(ص) به هزار و ۶۲۲ نفر در ۲۸ کشور در چهار رشته «علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «علم و فناوری زیستی و پزشکی»، «علم و فناوری نانو» و «تمامی زمینه‌های علم و فناوری» ارسال شد و تا دی ماه سال گذشته، یک هزار و ۲۴۱ اثر دریافت شد.
پس از داوری اولیه از مجموع هزار و ۲۴۱ اثر واصله تنها ۵۷ اثر در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات و ۲۳ اثر در زمینه تمامی زمینه‌های علم و فناوری انتخاب شدند، که در مجموع دو اثر یاد شده به عنوان آثار برتر مورد تجلیل قرار می گیرند.
.