به گزارش خبرنگار مهر، سید علی لدنی نژاد عصر شنبه در جلسه بررسی مشکلات روستاهای اطراف شهر یاسوج با محوریت روستای "مهریان" افزود: با اولویت بندی های انجام شده، رفع تنش آبی در شهرهای هدف و روستاها در دستور کاری قرار گرفته است که آبرسانی به مناطق مهریان، مادوان، بلهزار و ... با تامین آب از تنگه کبوتری در دستور کاری قرار گرفت.
لدنی نژاد اظهار کرد: با توجه به جمعیت منطقه، از دبی رودخانه در فصل تابستان که ۱۲۰۰ لیتر بر ثانیه است، نیاز ما برای آبرسانی ۲۰۰ لیتر بر ثانیه برآورد شده است.
لدنی نژاد گفت: با تعیین مشاور و تهیه طرح پروژه، هدفگذاری آبرسانی به مناطق مورد نظر از طریق تنگه کبوتری با سازه آبگیری انجام می شود.
وی افزود: این آبرسانی که از "تنگه کبوتری" به "تنگه دو آب" و پس از آن به سمت مخزن انجام خواهد شد، قریب به ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: در راستای رفع تنش آبی، ایجاد یک مخزن پنج هزار مترمکعبی در مهریان و همچنین یک مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی در کنار مخزن فعلی مادوان عملیاتی خواهد شد.
وی از تامین آب شرب شهر های دهدشت و سوق از طریق (چشمه سیاه) چرام خبر داد و خاطرنشان کرد: برای تحقق این آبرسانی اجرای ۳۰ کیلومتر خط انتقال تا دهدشت و همچنین ۱۵ کیلومتر تا سوق عملیاتی شده است.