شناسهٔ خبر: 22811727 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

سردار شریف:

کمک به زلزله‌زدگان پدیده‌ای جدید از نمایش انسجام ملی بود

خبرگزاری میزان- سخنگوی سپاه با بیان اینکه کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور پدیده‌ای جدید از نمایش انسجام ملی به شمار می‌رود، گفت: این پدیده در زمره سرمایه ملی می‌تواند در سایر حوزه‌ها نیز مشکل گشا واقع شود.

صاحب‌خبر -

کمک به زلزله‌زدگان پدیده‌ای جدید از نمایش انسجام ملی بودبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، حضور مردم در جریان زلزله غرب را یک حماسه ملی خواند و گفت: ملت ایران در تمامی صحنه‌ها و عرصه‌ها نشان داده است که در همه وقایع و رویداد‌ها، همیشه همراه و همپای نظام و انقلاب و در مصایب و بلایای طبیعی همدرد یکدیگر بوده اند و در زلزله اخیر نیز نمایش کم نظیری از همراهی، همدردی و احساس مسوولیت را به نمایش گذاشتند.

سردار شریف با بیان اینکه هر چند در زلزله بم و ورزقان شاهد مشارکت آحاد مردم در امداد و خدمت رسانی به مردم بودیم، اما در زلزله استان کرمانشاه وضعیت متفاوتی را تجربه کردیم گفت: در این حادثه غم انگیز جلوه‌ای متفاوت از نقش آفرینی‌های مردم برای کمک به زلزله زدگان عزیز را شاهد بودیم، در واقع حضور مؤثر چهره‌های شاخص هنری، ورزشی، دانشگاهی، فرهنگی و اجتماعی در منطقه زلزله زده و تلاش شکوهمند مردم در صحنه کمک رسانی به مردم، به لحاظ کیفی و کمی، پدیده‌ای جدید از نمایش انسجام ملی در یک مسأله ملی بود.

وی تصریح کرد: این حضور مؤثر و معنادار که از همان روز‌های اولیه حادثه شکل گرفت به فضل الهی و با هدایت و کمک‌های سپاه و سایر دستگاه‌ها و نیرو‌های مستقر در منطقه تاثیر به سزایی در روحیه مردم و تسلای خاطر آنان داشت و مردم عزیز زلزله زده نیز قدردان این تلاش هستند.

سخنگوی سپاه نوع مشارکت و نقش آفرینی آحاد مختلف مردم و شخصیت‌های مرجع جامعه در کمک رسانی به زلزله زدگان استان کرمانشاه را پدیده‌ای نادر و نوین دانست که در زمره سرمایه ملی می‌تواند در سایر حوزه‌ها گشایشگر مشکلات و نیاز‌ها واقع شود.

سردار شریف در پایان با اشاره به تلاش همه جانبـه سپـاه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در سرعت بخشی به حل نیاز اسکان موقت مردم زلزله زده اظهار امیدواری کرد: با اتمام عملیات اسکان موقت زلزله زدگان، با تلاش دولت و دستگا‌های مسئول، موضوع مهم و حیاتی اسکان دائم مردم زلزله زده به نحو مطلوب آغاز و با انجام آن مردم زندگی عادی خود را ادامه دهند.

انتهای پیام/