شناسهٔ خبر: 22808950 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

معاون پژوهش مؤسسه غدیر شناسی:

شبکه پاسخگویی به شبهات تخصصی در امر ولایت و غدیر راه اندازی می شود

خبرگزاری شبستان: راه اندازی شبکه پرسش و پاسخ مسائل اعتقادی و ایجاد پایگاه علمی مستدل و قوی برای پاسخگویی به شبهات تخصصی در امر ولایت و غدیر از مهمترین برنامه های معاونت پژوهش مؤسسه غدیر شناسی در آینده نزدیک است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مؤسسه غدیر شناسی، مریم زندی، معاون پژوهشی این مؤسسه ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد حضرت رسول اعظم(ص) پیامبر مهربانی ها گفت: انجام پژوهش از گام های اساسی جهت نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک جامعه است؛ استقلال هر جامعه بر تحقیق و پژوهش، تولید علم و افزایش دانش بشری استوار است.

 

وی با اشاره به اهمیت موضوع غدیر و ولایت و با در نظر گرفتن مظلومیت این واقعه در بین مسلمانان تصریح کرد: موسسه غدیرشناسی چندین سال است به صورت جدی و منظم، کارگاه هایی را در سراسر کشور برگزار می کند.

 

زندی در ادامه با اشاره به فعالیت های معاونت پژوهش ادامه داد: با در نظر گرفتن هجمه های موجود در جامعه و تلاش برای از بین رفتن وحدت بین شیعه و سنی، انجام امور پژوهشی متناسب با فضای کارگاه ها و شرایط موجود در جهت وحدت بیشتر شیعه و سنی پرداخته می شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث ولایت امیرالمؤمنین (ع) و اثبات این مسئله با کمک از بحث غدیر اشاره و بیان کرد: این بحث مهم نیازمند به توجه و ظرافت ویژه ای است و از آنجایی که مخاطب این کارگاه ها هموطنان  اهل سنت نیز هستند، تمام سعی در احترام به عقاید آنها در آموزش و پژوهش است.

 

معاون پژوهش مؤسسه غدیر شناسی ابراز کرد: انجام مطالعات مربوط به امر پژوهش و تولید دانش‌های اسلامی به ویژه در امر ولایت و غدیرپژوهی، انجام مطالعات بنیادی، راهبردی و مطالعات کاربردی فرابخشی مورد نیاز معاونت پژوهشی و تدوین سند راهبردی نظام جامع علمی ـ پژوهشی مؤسسه غدیرشناسی. در این معاونت انجام می شود.

 

این مقام مسئول مهمترین برنامه های آینده معاونت پژوهش موسسه غدیرشناسی را ایجاد و راه اندازی شبکه پرسش و پاسخ مسایل اعتقادی و ایجاد پایگاه علمی مستدل و قوی برای پاسخگویی به شبهات تخصصی در امر ولایت و غدیر اعلام کرد و همچنین از ارائه طرح هایی به سازمان صداو سیما در زمینه تهیه مطالب مناسب صوتی و تصویری در پاسخگویی به هجمه های اعتقادی، در آینده نزدیک خبر داد.

 

زندی درباره تعامل با سار نهادها تاکید کرد: توجه به فراگیر بودن امر آموزش به واسطه کارگاه های غدیرپژوهی در کل کشور در ارتباط با سازمان ها و نهادهای گسترده ای از قبیل آموزش و پرورش، سپاه، بیت الزهرا(س) و دانشگاه ها و... هستیم و در آینده نزدیک تعاملات به صورت نزدیک تر و گسترده تر می شود.