شناسهٔ خبر: 22808429 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

دوره مقدماتی کیمیای سلامت ویژه خواهران برگزار می‌شود

سازمان بسیج جامعه زنان سپاه تهران بزرگ با همکاری مرکز مطالعات طب اسلامی، دوره مقدماتی طب و تغذیه اسلامی را با عنوان «کیمیای سلامت» برگزار می‌کند.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سازمان بسیج جامعه زنان سپاه تهران بزرگ با همکاری مرکز مطالعات طب اسلامی، دوره مقدماتی طب و تغذیه اسلامی را با عنوان «کیمیای سلامت» برگزار می‌کند.


این دوره که با حضور اساتید و فعالان این حوزه، ویژه خواهران برگزار می‌شود، به موضوعاتی، چون «بیوتروریسم»، «مزاج‌شناسی»، «آداب نوشیدن و خوردن»، «درمان-مفردات»، «سبک زندگی»، «درمان-اعمال یداوی»، «فوریت‌های پزشکی» و «شناخت مقدماتی گیاهان داروئی» می‌پردازد.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن آیت، حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی بصیری، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی جهانی و احسان میرزائی، اساتید این دوره آموزشی هستند.


هزینه ثبت نام این دوره، ۶۰ هزار تومان بوده و از ۱۸ تا ۲۳ آذرماه، طی شش روز از صبح تا ظهر در سالن شهید رشادی سپاه تهران، واقع در میدان سپاه، خیابان پادگان ولیعصر (عج)، حسینیه فاطمه‌الزهراء (سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.


علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شمارة ۰۲۱۷۳۲۵۵۱۸۲ تماس و یا با آی‌دی تلگرامی @ghiam_lellah مکاتبه و به کانال تلگرامی http://t.me/ISLAMIC_SHEFA مراجعه کنند.