شناسهٔ خبر: 22760975 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

شورای حقوق بشر بحران مسلمانان میانمار را بررسی می کند

شورای حقوق بشر سازمان ملل پنجم دسامبر آینده بحران مسلمانان روهینگیا در منطقه آراکان در غرب میانمار را بررسی خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی، شورای حقوق بشر سازمان ملل  قصد دارد ماه آینده بحران مسلمانان روهینگیا در منطقه آراکان میانمار را بررسی کند.

شورای حقوق بشر سازمان ملل پنجم دسامبر آینده بحران مسلمانان روهینگیا در منطقه آراکان در غرب میانمار را بررسی خواهد کرد.

این جلسه اضطراری با درخواست بنگلادش وعربستان سعودی و حمایت 73 کشور برگزار می شود.

بنابر این گزارش، ارتش میانمار در تاریخ 25 اوت امسال حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرد. در این حملات هزاران غیرنظامی آراکانی کشته و بیش از 300 روستا توسط ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شده است.همچنین 620 هزار نفر مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده و به بنگلادش پناه بدرند.

از سال 1970 تاکنون 84 درصد از جمعیت 2 میلیونی مسلمانان آراکان در پی خشونت‌ها از سوی ارتش میانمار و بوداییان افراطی به کشورهای اطراف گریخته‌اند.