شناسهٔ خبر: 22754376 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

لزوم حمایت دولت از تشکل‌های مردمی شناسنامه‌دار

یک کارشناس مسایل اجتماعی و آسیب شناس در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر معتقد است که تشکل‌های مردمی شناسنامه دار باید برای مقابله با اعتیاد پای کار بیایند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پانا، علی موسی پور  افزود: بر اساس گزارش‌های موجود، در حال حاضر 15 الی 20 هزار تشکل مردمی در کشور وجود دارد که همه آنها شناسنامه‌دار و متعهد نیستند، باید تشکل‌های مردمی شناسنامه‌دار شناسایی شوند و دولت امور آموزش، پیشگیری، درمان، حمایت از معتادان بهبودیافته، کارآفرینی و غیره را به آنها بسپارد.

 وی با بیان اینکه مردم همواره نقش اصلی خود را در تمامی مسایل پیشگیری، کنترل و مبارزه به خوبی و درستی انجام داده‌اند، اظهار کرد: بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر فقط به دست مردم به موفقیت می‌رسد و ساز و کارهای اصلی را باید به آنها در قالب تشکل‌ها ارایه داد.

این جامعه‌شناس ادامه داد: 40 سال در کشور درباره مبارزه با مواد مخدر اقدامات زیادی انجام شده اما شیوع مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بویژه روان گردان‌ها همچنان بالاست و اقشار مختلف مردم می‌توانند جلوی این شیوع را بگیرند.

موسی‌پور خاطر نشان کرد: دولت باید از تشکل‌های مردمی شناسنامه‌دار حمایت‌های مادی و فرهنگی کرده و امور را به آنها بسپارد و خود نظارت کند.

وی با اشاره به افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی میان زنان جوان گفت: متاسفانه تبلیغات کاذب و فریبنده مانند زیبایی و لاغری آفتی در جامعه شده که زنان را به سمت مصرف مواد مخدر سوق می‌دهد و لازم است مردم پای کار بیایند.

این آسیب‌شناس اجتماعی افزود: جمعیت جوان کشور در معرض آسیب های ناشی از اعتیاد به مواد مخدر قرار دارد و بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید از سال‌ها پیش اجرایی می‌شد.

موسی‌پور خاطرنشان کرد: تحقق این رویکرد نیاز به عزم و اراده ملی دارد و ضرورت دارد دولت عرصه فعالیت و حضور را برای تشکل‌های مردمی شناسنامه‌دار به منظور مقابله با اعتیاد فراهم کند.