به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ رییس جمهور سابق افغانستان گفت: حضور نظامیان آمریکایی در این کشور سبب گسترش تروریسم شد.
حامد کرزی در مصاحبه با «اسپوتنیک» روسیه گفت: امیدوار بودیم با حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان و توجه جامعه جهانی ، صلح و امنیت در این کشور برقرار شود اما نه تنها صلح و امنیت تامین نشد بلکه دامنه تروریسم نیز وسعت یافت.
وی افزود: امضای قرارداد امنیتی و سپردن چندین پایگاه نظامی به آمریکا ، نه تنها سبب امنیت در کشور ما نشد بلکه تروریسم افزایش یافت ، داعش ایجاد شد و اکنون تحرکات خود را در افغانستان علیه مردم این کشور به شدت ادامه می دهد.
کرزی خاطرنشان کرد: آمریکا برای دستیابی به اهداف خود در افغانستان مستقر شده است و برای کمک به افغان ها در این کشور حضور ندارد.
رییس جمهور سابق افغانستان گفت: به یقین به همکاری روسیه در افغانستان نیاز داریم این همکاری در بخشهای سیاسی ، اقتصادی و دیپلماسی به نفع افغانستان است و سبب ثبات در این کشور می شود.
کرزی ضمن مقایسه داعش و طالبان گفت: افراد طالبان ، افغان و از افغانستان هستند اما داعش به طور مطلق ساخته و تربیت شده خارجیها است و حامیان خارجی دارد.
حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان سبب گسترش تروریسم شد
رئیس جمهور سابق افغانستان: امیدوار بودیم با حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان، صلح و امنیت در این کشور برقرار شود اما دامنه تروریسم وسعت یافت.
صاحبخبر -
∎