شناسهٔ خبر: 22738812 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رنجبر در نشست خبری خبر داد

تدوین آیین‌نامه حمایت از نخبگان در دانشگاه آزاد

معاون پژوهش و ‌فناوری دانشگاه آزاد از تدوین آیین‌نامه حمایت از نخبگان در دانشگاه آزاد خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بیژن رنجبر معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد در نشست خبری ظهر امروز گفت: برنامه‌های هفته پژوهش دانشگاه آزاد در سه سطح واحدها، استان‌ها و ملی برگزار می‌شود که برای برگزاری نمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و سخنرانی‌های علمی پژوهشی نیز برنامه ریزی کردیم.

رنجبر با اشاره به تشکیل ستاد هفته پژوهش در واحدهای دانشگاه آزاد گفت: این ستاد در استان‌ها نیز تشکیل و
پژوهشگر برتر در هفت گروه اموزشی معرفی می‌شود که این افراد در هر واحد دانشگاهی و استان معرفی و تشویق می‌شوند.

به گفته وی، گردهمایی معاونان پژوهش‌ و فناوری دانشگاه  آزاد نیز 26 آذر برگزار می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد ادامه داد: نمایشگاه سراسری هفته پژوهش را داریم و در این نمایشگاه محصولات مراکز رشد واحدها ارائه خواهد شد.

وی افزود: شعار ما پژوهش تقاضا محور و‌ تجاری سازی فناوری با زیربنای تولید و‌ اشتغال است.

رنجبر افزود: پژوهشگران برتر مورد تشویق مالی قرار می‌گیرند و به منظور ارایه تشویق‌های بیشتر، این مجوز را به واحدها می دهیم تا حمایت های مالی و‌ معنوی بیشتری از نخبگان داشته باشند.

رنجبر با بیان اینکه قرار است پایان نامه‌ها در دوره ارشد و دکتری به سمت حل مشکل پیش برود، گفت: قرار است پایان نامه‌ها سازماندهی شود و به سمت حل مشکلات مردم برویم.

وی گفت: در این دو ماه باشگاه پژوهشگران جوان را موظف کردیم که با توجه به اینکه ۳۰۰ دفتر در واحدها دارند نیاز است این دفاتر فعال‌تر شود در واقع نخبگان استانی و صنعت استان‌ها شناسایی شده و‌ کسب و کاری که با پتانسیل این استان متناسب است برای رفع مشکلات مردم فعال شود.

وی اظهار داشت: وزارت نفت قراردادی‌ با ۹ دانشگاه کشور دارد که دانشگاه ما یکی از این دانشگاه‌ها است، این قرارداد منجر به تشکیل انستیتو در واحد علوم تحقیقات شده است در این پروژه میدان نفتی کرنج نیز به دانشگاه واگذار شده است.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای جذب نخبگان گفت: صد نفر اول کنکور را جذب می‌کنیم و دنبال این هستیم ایین نامه جذب نخبگان را در دانشگاه تصویب کنیم با توجه به پتانسیل های قانونی موجود در کشور امکان جذب نخبگان را در دانشگاه داریم، بستر اصلی این کار در باشگاه پژوهشگران جوان مهیاست و بسته های حمایتی نیاز است، ما دنبال نخبگان بدون مدرک برای راه اندازی کسب و کارهای کوچک در مناطق مختلف نیز هستیم.

وی ادامه داد: از افراد و تیم مترجمین در دانشگاه دعوت می‌شود مقالات معتبر حوزه علوم انسانی به زبان انگلیسی ترجمه شود که این اتفاق موجب افزایش برون داد دانشگاه در خارج از کشور می‌شود.

وی گفت: یکی از وظایف ما استاندارد سازی از مایشگاه‌ها بود و در این زمینه چاپ‌کتاب ایمنی زیستی در ازمایشگاه‌های میکرو بیولوژی و پزشکی را داشتیم.

رنجبر افزود: در حال حاضر ۶۷۳۹ آزمایشگاه و ۳۳۹۹ کارگاه داریم و خدماتی در حوزه‌های صنعت و غیره ارائه می‌شود که ۲۳ هزار و ۴۰۵ خدمت است.

انتهای پیام/