به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از فارس، فاطمه مهاجرانی سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان، اظهار داشت: باید سازوکارهای خود را مورد بازبینی قرار دهیم تا این دانشآموزان پس از دریافت جوایز جهانی، رها نشوند.
وی ادامه داد: یکی از وظایف باشگاه دانشپژوهان جوان ایجاد جذابیت برای نخبگان است؛البته سازوکار ملی میخواهد، اما متولی اصلی آن،2 این باشگاه است.
سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در خصوص «حمایت از دانشآموزان نخبه»، افزود: بهاندازه کافی سازوکار اجرایی نداریم، اما پیرو نامه باشگاه دانشپژوهان به رهبر معظم انقلاب، ایشان دستور به احیای سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) دادهاند.
مهاجرانی یادآور شد: احیای این سازمان به همراه هیأت امنا در دستورکار قرار گرفته است که امیدواریم این موضوع تحقق یابد تا باشگاه پاتوقی برای علاقهمندان به علم باشد.
وی در خصوص «وضعیت مدالآوران سابق المپیادهای جهانی در کشور»، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از این مدالآوران حامی تیمهای آینده خواهند بود و جزو اعضای کمیتههای علمی باشگاه میشوند.
سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان داشت: سند ملی نخبگان مسیر فعالیت را برای این مرکز مشخص کرده و بالاترین سند است و ما ملزم به اجرای آن هستیم؛ البته سازوکار کافی طراحی نشده است؛ ضمن اینکه بسیاری از این دانشآموزان در کشور حضور دارند و ما در حال طراحی سازوکار برای بهتر کردن شرایط نخبگان هستیم.