شناسهٔ خبر: 22734080 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سردار غیب پرور: نیروی دریایی حافظ امنیت و مرزهای آبی ایران است

تهران - ایرنا - رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت:امنیت و آرامش امروز جمهوری اسلامی ایران، مرهونِ اخلاص و پایمردی و مجاهدت‌هایی است که سند آن خون شهدای گرانقدر ایران اسلامی و نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران می باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری بسیج ، سردار پاسدار غلامحسین غیب پرور بمناسبت روز بزرگداشت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد : فداکاری و استقامت در راه حق و در زمین و آسمان و دریا، منش دلیر مردان و زنان مؤمن و مسلمان ایران است.
جانشین فرمانده سپاه در امور بسیج افزود : رزمندگان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس، پیشتاز در عرصه ایثار و جهاد و شهادت، مایه سرافرازی و بالندگی انقلاب شدند و امروز در حفاظت از مرزهای دریایی ، حافظ و نگهبان کیان و عزت ایران اسلامی هستند.
سردار غیب پرور گفت: اینجانب به نمایندگی از آحاد بسیجیان عزیز، از تلاش و مجاهدت مخلصانۀ دلاوران آن نیرو، در سالروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تقدیر می‌نمایم و از خداوند سبحان توفیق روزافزون جنابعالی و و همرزمانتان را در اجرای مأموریت ها تحت زعامت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا امام خامنه‌ای(مدالظله‌العالی) خواستارم.
هفتم آذر، به مناسبت رشادت‌ها و دلاورمردی‌های نیروی دریایی ارتش در دفاع از جزایر، بنادر، سواحل و دریاهای کشور و بویژه دفاع از آبادان و خرمشهر و آب‌های خلیج‌فارس در دوران جنگ تحمیلی، با تأیید امام خمینی (ره)، روز نیروی دریایی ارتش نام گرفت تا همه ساله حماسه باشکوه دریادلان نیروی دریایی و یاد شهدای عزیز و گرانقدر دریایی گرامی داشته شود.
اجتمام / 1095 **1569
خبرنگار : رضایی مجد ** انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

انتهای پیام /*