شناسهٔ خبر: 22712658 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

لزوم حذف روادید از مرز رسمی خسروی

فرماندار شهرستان قصرشیرین خواستار حذف روادید از مرز رسمی خسروی شد و گفت: برای توسعه مرز رسمی خسروی نشست هایی مستمر با طرف عراقی برگزار شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرامرز اکبری امروز در نشست با رئیس کل گمرک ایران که در پایانه مرز رسمی خسروی برگزار شد، اظهار داشت: ضعف های زیادی در حوزه صادرات داریم و ان شاءالله با تلاش و پیگیری استاندار کرمانشاه مرتفع گردد.

فرماندار شهرستان قصرشیرین خواستار توجه جدی برای شناسایی نیازهای جدید بازار عراق شد و افزود: صادرکنندگان سنتی نمی‌توانند مشکلات ما را حل کنند.

وی به ظرفیت‌های بسیار زیاد مرز رسمی پرویزخان اشاره کرد و گفت: پس از بسته شدن، تلاش های زیادی برای بازگشایی این مرز انجام شده است.

اکبری خواستار حذف روادید از مرز رسمی خسروی شد و گفت: برای توسعه مرز رسمی خسروی نشست هایی مستمر با طرف عراقی برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه مرز رسمی پرویزخان از یک نابسامانی زیرساختی رنج می‌برد و طرح جامع آن نیازمند بازنگری است، افزود: با بسته شدن مرز رسمی پرویزخان، چندین هزار کارگر بیکار شدند که از محل کمک‌های مردمی به زلزله زدگان به این افراد کمک می‌شود. 

انتهای پیام/س

توسعه مرز خسروی در دستور کار قرار دارد