شناسهٔ خبر: 22699549 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

معلم لرستانی جایزه خود را به زلزله‌زدگان کرمانشاه اهدا کرد

گروه اجتماعی: علی گودرزیان یکی از این معلمان مؤلف لرستان در اقدامی نمادین جایزه خود را به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه اهدا کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی در مراسمی که شنبه، چهارم آذرماه با حضور مدیر کل آموزش و پرورش لرستان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و فعالان عرصه نشر و مولفین فرهنگی استان لرستان در خرم‌آباد برگزار شد، از 33 معلم مؤلف و صاحب اثر آموزش و پرورش لرستان تجلیل شد.
خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در این مراسم با اشاره به حمایت مادی و معنوی از معلمان مؤلف، گفت:  آموزش و پرورش در راستای تولید، توسعه علمی و ایجاد انگیزش در بین فرهنگیان و معلمان مؤلف از مؤلفینی که آثار آنها مرتبط با حوزه آموزش و پرورش باشد با خرید 500 جلد از کتاب‌های آنها حمایت می‌کند.
وی افزود: موضوع کتابخوانی و فرهنگ مطالعه در جامعه در جایگاه مطلوبی قرار ندارد و باید برای ارتقاء این فرهنگ در جامعه تلاش و فرهنگ‌سازی شود.
دریکوند  با بیان اهمیت نقش معلمان در ارتقاء فرهنگ کتابخوانی، اظهارکرد: باید این فرهنگ از دوران کودکی ایجاد شده و به‌عنوان عادت پسندیده در ذهن کودکان نهادینه شود.
یادآور می‏‌شود، علی گودرزیان یکی از این معلمان مؤلف لرستان در اقدامی نمادین جایزه  خود را به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه اهدا کرد.