به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، اصلیترین گزینههای غذایی که متخصصان قلب به طور کامل از رژیم شان حذف میکنند، از این قرار است:
مواد غذایی منجمد و پردازش شده: سه چهارم نمک مصرفی ما از طریق مصرف مواد غذایی آماده جذب بدن مان میشود مثل غذاها و سبزیجات کنسرو شده، همبرگرها، سیب زمینی سرخ کرده و در حالت کلی تمام فست فودها، سوسیس و کالباس و .... این غذاها نیز حجم بالای سدیم را دارند به طوری که هر سوسیس میتوان حداقل حاوی ۷۰۰ میلی گرم سدیم باشد. اگر قرار است از غذاهای منجمد شده استفاده کنید، نوعی را انتخاب نمایید که کمتر از ۵۰۰ میلی گرم سدیم در هر وعده به بدنتان برسد.
نوشابههای گازدار: قند اضافه شده و افزودنیهای شیرین در بسیاری از مواد غذایی از سبزیجات کنسروی گرفته تا برخی از نانها وجود دارد. کارخانجات تولید کننده مواد غذایی علاوه بر این که به مواد غذایی آماده و کنسرو شده قند اضافه میکنند، محصولات متنوع و رنگارنگی نیز تولید میکنند که باید از برنامه غذایی ما حذف و یا تا حد امکان محدود شود مثل: انواع نوشابهها و نوشیدنیهای گازدار، آب نبات، بیسکویت، ماستهای شیرین شده، برخی از نانهای شیرین و .... حواستان به مواد غذایی که حاوی قند پنهان هستند باشد. چون نتایج مطالعات متعدد نشان میدهد هر چه میزان قند خون بالا باشد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز افزایش مییابد. اگر بتوانید قند اضافی را از برنامهی غذایی تان حذف کنید میزان گلیسمی، انسولین و تری گلیسیرید خونتان را کاهش میدهید.
بیکن: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده اعلام کرده که نیتروزآمین موجود در بیکنها مواد شیمیایی کاملا سرطان زا هستند.
پنیرهای شور: حتی اگر پنیر جزو اصلی وعده صبحانه شما است، نوع شور آن در هر فنجان میتواند ۷۰۰ میلی گرم سدیم داشته باشد. پس بدنبال انتخاب پنیرهای بدون نمک یا ماست یونانی ساده کم چرب به جای پنیر باشید. این نوع ماست علاوه بر این که کم نمک است، پروتئین جایگزین پنیر را میتواند به بدن شما برساند.
برنج سفید: اگرچه غلات سبوس دار میتوان خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد، اما در عوض مصرف غلات تصفیه شده که مواد مغذی محروم دارند، بر روی سلامت شما برعکس عمل میکند. مطالعات نشان داده افرادی که بیشترین میزان مصرف برنج سفید را دارند، بیشتر درمعرض دیابت نوع دو هستند.
سس گوجه فرنگی: جالب است بدانید که نصف فنجان سس گوجه فرنگی حاوی ۸۳۰ میلی گرم سدیم است. پس بهتر است سراغ سسهایی بروید که حداقل در هر نصف فنجان ۳۵۰ میلی گرم سدیم داشته باشند.
خامه قهوه: خامههای روی قهوه حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند که نشان داده شده خطر افزایش سطح کلسترول و کاهش حافظه در بزرگسالان را بالا میبرند. پس یا قهوه بدون خامه را انتخاب کنید یا چای بنوشید، چون مطالعات نشان داده کسانی که روزانه ۳ فنجان چای مینوشند، به خاطر آنتی اکسیدانهای موجود در این نوشیدنی کمتر در معرض حمله قلبی قرار دارند.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.