علی لاریجانی که از صبح امروز برای بازدید از مناطق زلزله زده کرمانشاه و رسیدگی به مشکلات مردم این مناطق به استان کرمانشاه سفر کرده است، در مراسم هفتمین روز درگذشت کشته شدگان زلزله اخیر در مسجد جامع کرمانشاه حضور یافت.
رییس مجلس شورای اسلامی با پایان یافتن این مراسم، در نشست فوق العاده ستاد مدیریت بحران کرمانشاه حضور یافت.
تایید خسارت زیاد مسکن مهر از سوی رییس مجلس
بنا بر این گزارش علی لاریجانی در ادامه سفر خود به کرمانشاه، در حاشیه بازدید از شهرستان زلزلهزده سرپل ذهاب و مسکن مهر این منطقه در جمع خبرنگاران گفت: تأمین چادر و امکانات اولیه مانند آب، غذا تا حد زیادی انجام شده و مسائل بهداشتی نیز باید حتما رفع شود و توصیه کردیم تا هر چه سریعتر امکانات بهداشتی تأمین شود. وی افزود: با توجه به فصل سرما برای اسکان موقت مردم زلزلهزده طراحیهایی انجام شده است، بعضی از ساختمانهای آسیبدیده را مردم میتوانند با کمکهای دولتی تعمیر کنند تا هر چه سریعتر ساخته شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برخی مکانها مانند مسکنمهر سرپل ذهاب که خسارت بیشتری دیده باید کمک فراوانی شوند تا عملیات تعمیر آن انجام شود. رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دولت تصمیم گرفته تا برای اسکان موقت کمکهایی انجام شود و تأکید ما نیز بر این است که هر چه سریعتر ساخت و سازها آغاز شود. توصیه ما به دولت و تلاش ما در مجلس این است که هر چه سریعتر سرپناه مردم ساماندهی شود.
27215